Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Proč by si dělník v automobilce Hyundai nemohl přečíst Vergilia v originále ? 8-o :-P

1 0
možnosti
JO

Já s vámi celkem souhlasím, na základě toho, co víme bych se taky přikláněla k tomu, že vrahem je manžel.

Jestli je on biologický otec nebo není, to už možná vyšetřovatelé vědí, ale nesdělili to veřejnosti. Každopádně mi to připadá hodně důležité.

K těm rozdávaným věcem - mě zarazilo hlavně jeho vyjádření, že věci rozdal, že se je nepokusil prodat. Proč to zdůrazňoval, že je neprodal. To je snad jasný, že pár dní po smrti asi žádný truchlící nebude uvažovat, že by prodal několik obnošených věcí nebo použitých hraček. Spíš bych čekala, že se nebude hned zabývat ani nějakým rozdáváním ani případným prodejem. Z jejich věcí si vezme to, co si po nich bude chtít nechat a zbytek prostě nechá na místě.

4 0
možnosti
DS

Ačkoliv v jeho nevinu příliš nevěřím, stále snad platí, že dokud mu není prokázána vina, musí být brán jako nevinný... Vy sice neobviňujete přímo manžela, i když polemizujete nad jeho možnými motivy - a i kdyby, Váš blog je "soukromý" a tedy si zde můžete psát co chcete; vadí mi ale ty závěry rádoby novinářů, kteří od začátku ukazují na něj.

  Vím, pravděpodobnost je malá, ale co když je také obětí? Jak se musí asi cítit? A co teprve všichni ti, kteří na něj teď ukazují prstem, pokud by se jeho vina neprokázala?

Co jeho rodina a další příbuzní? Z toho člověka je mediálně známá osoba s nálepkou "vrah", to se mi nelíbí. Nehledě na to, jak se musí cítit rodiče oběti, že mu svou dceru v dobré víře "dali za ženu" a teď nejen, že ji pochovali, ale navíc se v bulváru dočtou intimní detaily jejich svazku, jaká byla jejich dcera "do větru", atd. ...

  Pokud by byly závěry jasné a až potom se to začalo "rozmazávat", pak bych s tím sice nesouhlasila, ale aspoň bych to chápala. Takhle mi to ale ze strany novinářů přijde jako hyenismus nejhrubšího zrna.

3 1
možnosti
Foto

Vážená paní Dano,

Váš pohled na věc je rozumný a logický. Většina lidí však reaguje emocionálně, žádnou logikou ani rozumem se neřídí. Já osobně se domnívám, že zcela kauzálně vrahem je, ale nenalézám motiv.

 Vypadá to na to, že dokonce svůj čin delší dobu plánoval a čekal na vhodnou příležitost - ovšem proč? I když manželství obou partnerů nebylo zrovna idilické, tak né zas tak tragické, aby muselo končit vraždou na africkém kontinentě.;-(

3 0
možnosti
JH

J70a22n 54H51l24e41d26í89k

14. 8. 2013 16:27

v tarotách mi 4x vyšlo, že vrahem je manžel

nechme se překvapit čs odborníky

2 0
možnosti
Foto

Jojo...taky mi to vyšlo v pexesu R^

3 0
možnosti
AN

Tak to jeho prohlášení, že se s jejich věcmi nebude tahat zpátky a rozdávání svršků zemřelých, které prý tolik miloval, místnímu personálu, navíc, který Kramný obviňuje, že mohl mít něco společného s vraždou, tak to je opravdu na hlavu. Tak se přece nechová nikdo, kdo přisel o milovanou rodinu, aby za pár dní po jejich smrti rozdával, navíc přímo v místě jejich úmrtí, jejich oblečení.

7 0
možnosti
TH

Hmm...to jsem nevedela. Tohle mi pripada velmi zvlastni. kdyby mi umrelo dite, tak si jeho veci necham zcela urcite temer jako modlu....

3 0
možnosti
JT

vyresime to a odsoudime tady na blogu

2 1
možnosti
Foto

Některé položené otázky jsou dobré...ale odpovídat na ně pomocí informací z médií, občas i už vyvrácených...není zrovna vizitka dobré zpravodajské práce :)

0 0
možnosti
AN

Tak on se do toho zapletl sám P.Kramný svými rozhovory pro TV Nova nebo Prima.

4 0
možnosti
ZS

Tak jste to pěkně shrnul. Zatím chybí důkazy, takže jsou to jen spekulace na základě informací z bulvárního tisku.

0 0
možnosti
TH

Ale fakta jsou dost jasna, jsou obe mrtve, manzel prezil. Pry v tamni restauraci....

2 0
možnosti
MU

Vás nemá zajímat to co se ví, ale to co se neví !

2 0
možnosti
RL

Pro autora glogu:

V 36-ti letech začínat s kariérou modelky........

Přístup k jedům a kyselinám má každý, kdo se zorientuje a najde vchod do drogérie....Nemusí kvůli tomu pracovat v automobilce.

3 2
možnosti
TH

Ve 36 se daa zacit s karieou modelky, alespon na krajske urovni , jen se podivejte na jeji fotky...

1 2
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 18,66
  • Průměrná čtenost 2408x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.