Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Podle Alberta Nepomuka byl v mládí sexuálně zneužíván každý, kdo najde odvahu mu odporovat a jeho bláboly logicky vyvracet. Naši předkové dobře dělali, když říkali, že bláznům se odporovat nemá.

3 0
možnosti
Foto

O80t32t48o 46Č68e53r92n39ý

11. 12. 2013 18:36

Nevím, jestli Váš článek stojí za komentář. Historie se většinou popisuje na základě věrohodných faktů nebo alespoň indicií ověřených křížově, aby se daly takovéto z ruky do ruky podávané argumenty veřejně vypustit.

Netvrdím, že se takovéto věci neděly, nebylo to v těch i dřívějších dobách zas tak ojedinělé, ale v této podobě, nejen tyto, ale i jiné "zaručené" zprávy podobného druhu, které jste již dříve vypustil, se dají srovnávat s úrovní primitivní propagandy nejspodnějšího schodu sklepa, jejímž cílem bylo snížení důstojnosti exponované osoby. Spíše to ukazuje na Vás, jestli Vy nějakou takovou obsesí netrpíte, tedy veřejně se v tom nepitvat bez relevantních faktů.

Dnes víme leccos o Boženě Němcové, Máchovi a pod., ale je to na základě faktů, bylo prostě konstatováno, ale že by někdo na toto téma tvořil pikantní články, jsem nějak nezaznamenal.Rv

A to nejsem žádný fanda Beneše.

7 0
možnosti
Foto

Pane Černý,

ať jste fanda Beneše nebo ne, každopádně opět blábolíte z cesty a reportáži jste vůbec nerozuměl. Obávám se, že je to stářím.;-(Rv

1 6
možnosti
MR

M68i67l36a55n 75R53a63d82e55k

11. 12. 2013 17:07

velmi zajimave R^

0 3
možnosti
Foto

Potvrzuje se fakt, že duševně vyšinutí jedinci směřovali do politiky nejen v současnosti.

1 0
možnosti
Foto

Štěpáne,

   já bych dokonce řekl, že člověk, aby měl ve vysoké politice úspěch, nějakou úchylku mít musí, která se posléze odráží v pohlavních zvrácenostech. Pakliže však tato nikoho neterorizuje a uspokojuje obě strany (tzn. učinit rozkož ještě rozkošnější), tak bych to neodsuzoval. Je nutné se však držet zákona. Ten nám určuje pravidla.

   Jinak dokonce i manželka Nelsona Mandely byla na malé chlapečky a skončila s tím před soudem. Byla sice osvobozena, ale na skutečnosti to nic nemění. K jejímu osvobození přispěla i skutečnost, že hošíci, kteří se pohlavních úchylek pod jejím vedením zůčastňovali, vyhrožovali, že pakliže bude odsouzena, spáchají hromadnou sebevraždu. To znamená, že i když pohlavní hrátky vyhovovaly oběma stranám k potěšení všech, v cestě stál neúprosný zákon, jenž je nutné dodržovat. [>-]EU

1 0
možnosti
ZK

Z78d42e97n27a 84K17o35č23í

11. 12. 2013 14:24

Tato historka mne až tak nenadchla, ale některé vaše postřehy jsou velice zajímavé.

Nesepsal jste náhodou tyto paměti ? Možná by to některé zajímalo a rádi by si to přečetli uceleně.

0 0
možnosti
Foto

Zděničko zdravím Vás!

   Přímo paměti jsem nesepsal, mám na zámku pouze desítky archů poznámek a dokumentárních pramenů. Chtěl jsem napsat knihu (literaturu faktu) pod titulem: "Tajuplný pohlavní život první dámy republiky Hany Benešové", ale žádné nakladatelství doposud nemělo odvahu něco takového vydat.

   Mám hotový manuskript "ZPACKANÝ ATENTÁT aneb Sexuální pozadí atentátu na Reinharda Heydricha ". Ten samý problém: O tom ještě nikdo nepsal - všechna nakladatelství z daného tématu mají hrůzu. V obou případech: Co, kdyby si náhodou nějaký "historik" začal stěžovat!? R^V

1 0
možnosti
AS

A49d78a27m 31S75t85a74v38a

11. 12. 2013 14:10

"Byla Hana Benešová v dětství pohlavně zneužívaná" : Takhle psali o manželství prezidenta Beneše jen hloupí náckové, kteří se nechali ovlivnit nenávistí Adolfa Hitlera vůči prezidentu Benešovi, že po nástupu   nacismu zařídil asyl do ČSR  pro desetitisíce německých demokratů.

3 0
možnosti
AS

A12d72a75m 38S18t26a67v40a

11. 12. 2013 14:15

(Příští reportáž: „Byl Edvard Beneš v Paříži pasákem a Hana prostitutkou?“)

storm_pg_stat_hit('blog.idnes.cz', 386984, '', 1);

Jan N.A. Berwid-Buquoy|

Koukám, že Adolf Hitler má živoucí stejně úchylné pohrobky

2 0
možnosti
Foto

Pěkně sepsáno :)

0 0
možnosti
Foto

Asi budu za citlivku, ale protože vím, že se podobný věci dějou v rodinách i dnes, tak jediný, co mi napadne po přečtení článku je, jestli oni ti chlapi nejsou prostě čuňata...Nepřijde mi normální sex s 12ti letým dítětem, o sexu s příbuzným ani nemluvě...A nepochybuju, že spousta chlapů by si sex se "čtrnáctkou" dokázalo zdůvodnit i dneska....Neumím si představit, že bych měla sex s 16ti letým-byť dobře stavěným klukem už jen proto, že by to pro mne znamenalo, že na víc - jak tělesně, tak duševně nemám...což je tedy smutný.A ne, nejsem mravokárce, ale honění si vlastního...ehm....sebevědomí tímhle způsobem, je fakt ubohý.Tenkrát, i teď.

4 0
možnosti
Foto

Vážená paní Johanko,

   vy ženy jste matky - dáváte život a ochraňujete jej. Většinou máte jednoho partnera a když jste si našli jiného, tak ten původní "musí pryč". Tedy až na vyjímky.

   My muži jsme samci a lovci. Můžeme mít manželku a mimo toho více milenek a všechny je máme stejně rádi. Promiňte, teď budu vulgární: vlezeme jinak na všechno, co roztáhne nohy. My za to nemůžeme - to je náš neblahý životní osud a proto Vás Johanko prosím o shovívavost.

    My nejsme "čuňata", nýbrž prostě samci.

Vy byste se s 16 letým klučinou "nevyspala", protože v něm nevidíte ani svého manžela, ani event. otce svých dětí. On by se s Vámi určitě vyspal a byl by na to hrdý, přičemž byste se ho také nemusela do budoucna zbavit - jak by se mu to s Vámi líbilo! My muži jsme proste samci a lovci - a ten 16 letý klučina Vás prostě "ulovil".R^;-)

4 2
možnosti
JP

Jó to jsou příběhy spíš pro bulvár, protože se jedná o paní prezidentovou. Ale podobný příběhy má určitě dost ženských. Jenže ty jsou v životě nuly, protože nezakoply o nějakého výše postaveného impotentního kořena.  Pokud by s o H. Benešové natočil na tuto tématiku film včetně pikantních scén, které by se hodily spíše do porna, tak by divácký úspěch byl zaručený. Hloupejch diváku je u nás až moc. Ženský by si šly pobrečet u dojemného příběhu a chlapi by se mohli těšit na prasárny

0 0
možnosti
Foto

To Jan Pivarník

Jendo, buďte pozdraven!

  Jak v dalších reportážích uvidíte, ona tato tématika ani pro bulvár moc příhodná není. Sex je motorem dějin a tím i politických událostí.

   V oficiálních knihách školního dějepisu tam o tom nenajdete ani slovo. Z hlediska morálního se sice jedná o společenskou etiku - o tom není pochyb. Ve skutečnosti jde však o fabulaci, tedy "upravování" a tím falšování dějin. [>-]EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 349
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2409x
Dr.Dr. Jan Berwid-Buquoy, docent rer.pol. Absolvent Freie Universität Berlin (Záp. Berlín). Viceprezident České atlantické komise (ČAKO) a předseda Sekce osvěty a zpravodajství. Plukovník ČAKO..  Majitel barokního zámku v Táboře-Měšicích.