Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

fext

30. 6. 2008 11:22
ale tohle je fakt už moc

"Ale je tohle islám, o kterém čteme v Koránu a v hadísech (výrocích

Proroka)? Najdeme kdekoli v těchto knihách, že je v pořádku se opásat

výbušninou, že je v pořádku zabíjet nevinné? Je tam někde psáno, že za

takový čin půjdeme do Ráje? Odpověď zní NE."

Odpověď zní stokrát ANO. Četla jste proboha Korán, hadýsy, oficiální životopis Mohameda (ibn Ishák), že melete tak nestoudné nesmysly? Znáte princip nahrazení veršů?

0 0
možnosti
F

fext

30. 6. 2008 11:14
zase proč

"proč mně nechcete povolit fotku s šátkem do občanského průkazu, když to zákon povoluje; proč mi neumožníte se v práci pomodlit"

1. fotku s hadrem na hlavě ti nechtějí povolit ze stejného důvodu, jako mě nepovolí fotku v zásahové kukle nebo mikulášskými vatovými vousy - prostě proto, že fotka slouží k tomu, aby mě podle ní někdo identifikoval

2. to si vyřiď se zaměstnavatelem. Já se modlím často, a to i v práci, a nikdo mi to nikdo nezakázal. Asi proto, že s tím nikoho neotravuju a nedomnívám se, že modlitba vyžaduje nějaký pohanský rituál s předepsaným počtem poklok a recitací zaklínadel.

0 0
možnosti
O

orrange

18. 6. 2008 0:00
Kdo byl mohamed je nám dobře známo Aisho

Z dnešního pohledu pedofil a fanatik Rv

0 0
možnosti
L

Larch2407

12. 6. 2008 22:15
0 0
možnosti
D

DeBracy

12. 6. 2008 9:12
Rozdíl mezi teorií a praxí

Je to přesně jako jste psala v úvodu článku o českých zákonech (i když s tím moc nesouhlasím) teorie je v Koránu, praxe v realném světě. A bohužel ta praxe je značně pokřivená.

0 0
možnosti
O

orrange

18. 6. 2008 0:01
Re: Rozdíl mezi teorií a praxí

značně ? Já bych řekl že praxe islámu a muslimů je je teda více než pokřivenáRv

0 0
možnosti
I

Ibitamuno

12. 6. 2008 4:17
Islam nechci , nedelejte zadne ustupky

Je to jako s pohadkou o Smolickovi...Jen dva prsticky strcime. Ne, neni to pravda, chteji urvat co nejvice. Cesi , nedovolte, at se vam roztahuji ve vasi svobodne zemi a nedelejte jim zadne ustupky. Hlavne nedelejte specialni hodiny na bazenu specilne pro zahalene muslimky! At zije pivo a vepro knedlo zelo!

0 0
možnosti
AA

A.A.

12. 6. 2008 1:08
Islám je zbytečný stejně jako křesťanství

Kéž by neexistovala náboženství! K čemu nám tyto naprosté bludy a hlouposti jsou???

Proč nechci islám?? Protože islám není sekularizovaný, islám obtěžuje lidi neustále, je přítomen stále a drží se člověka. Islám je v obchodě, islám je ve státě, ve školách, v základních myšlenkách lidí. Proto tu nechci islám a klidně bych se pustil do války proti němu! Islám není pokrokový, ale je zpátečnický, zbytečný!

0 0
možnosti
F

fext

30. 6. 2008 11:17
Re: Islám je zbytečný stejně jako křesťanství

S tím naprosto souhlasím, jen bych spíš řekl "kéž by neexistovaly církve a Abrahámovská náboženství"  a islám nejen že není sekulární, ale on bohužel v principu ani není sekularizovatelný. A to je ten problém.

0 0
možnosti
JB

pegaska

9. 6. 2008 13:07
O tom, kdo to byl Muhammad

o tom už jakousi představu mám, po přečtení historických dat a překladu Koránu (i dle zde žijících muslimů kvalitního, takže žádný pazdroj): Ten člověk byl z těch, co je vlastní pýcha dohnala k službě vlastnímu egu namísto službě svým bližním. Smutný úděl všech "padlých andělů", jejichž cesta do pekla je dlážděna dobrými úmysly.

0 0
možnosti
JD

gagaryn

9. 6. 2008 9:40
***

Já se nechám vyfotit jen v posvátné kartonové čepce červené barvy s šípem.R^

0 0
možnosti
DT

daro777

8. 6. 2008 1:24
Hidžáb

Hodně mne tady nadzved příspěvek jedné konvertitky, která tvrdila, že policie v Tunisu nutí muslimky, aby se na veřejnosti odhalovaly. To je holý nesmysl:-©.

Vše má oporu v zákonu, který byl přijatý v roce 1981 a zakazuje nošení pokrývek hlavy ve školských a veřejných budovách.

Ve stejném duchu navíc vynesl rozsudek i Ústavní soud v Turecku.

Nějak se nám tady vkrádá těžká propaganda.

Docela mne zaráží, že se konvertitky v ČR tak vyžívají v muslimském oblečení, když muslimky v tradičních zemích často v ohrožení života, právě proti tomu bojují.. 

0 0
možnosti
JP

refins

8. 6. 2008 1:39
Re: Hidžáb

Jůůů, to je krásný nový pohled... takže ono to má i oporu v zákoně, ne jen nějací policisté v letovisku. Navíc informace o veřejných a školských budovách, která také poměrně mění pohled na věc... Takhle to docela dává smysl...

Pravděpodobně znáte pravidlo, býti papežštější, než papež - (tady by se dalo říct být muslimštější, než muslim :)) To u nás vždy fungovalo a asi ještě chvilku fungovat bude :( Takže to, proti čemu lokální muslimské ženy bojují, se tady bude vesele dodržovat... Mimochodem, ještě by se islámský oděv dal doplnit maskou s jen průzory... :)

Vím, že mi do toho nic není, ale kdesi jsem četl, že muslimské ženy pod burkou nosí co nejvíce sexy spodní prádlo, platí to tady také?

0 0
možnosti