Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GB

GabrielaB

27. 12. 2010 23:16
+1

Milá AnnieO ...to jsem moooc ráda. Klidně komentujte a pište své zkušenosti. Čerpejte informace z internetu a poučte mě. Já jsem spíš člověk, který potřebuje dostat kus papíru s plánem a toho se budu držet. Kolikrát přijedu domů, obstarám mládě, nachystám se do práce na další den a umírám za vlast :-) Ale je pravda, že sportem ve správném poměru se stravou a odpočinkem člověk baterky spíš dobíjí. Jen najít ten správný poměr. Momentálně se učím pravidelně jíst. To je asi nejhorší :-). Držím Vám pěsti a na startu na viděnou :-).

btw. 6 km je v pohodě...po dni, kdy spíte alespoň 7 hodin a pravidelně jíte. Dneska jsem byla na běžkách. Krásných 9 km, bylo by i více, ale pozdě jsem vyrazila a Jizerky za tmy nejsou tak líbezné jako ve dne :-).

0 0
možnosti
A

AnnieO

27. 12. 2010 18:19
+1 ;-)

Gábino, ukecala jste mne, jdu do toho s Vámi ;-)

Četla jsem i předchozí články na téma "běžecké začátky" a trochu se bojím, jestli jste to nevzala od začátku trochu zhurta, hned 6km ve slušném tempu obden? Co kompenzace, abeceda, strečink?  Neznám Váš předchozí režim, ale je to na začátečníka dost. Tělo se potřebuje na zátěž připravit, alespoň první týdny, známý přesně na přístup "když už, tak musím běžet, chodit k ničemu není" dojel po cca 2 měsících rozjetým zánětem šlach na nohou.

Osobně se inspiruji u Miloše Škorpila, viz http://www.bezeckaskola.cz

+ spousta užitečných článků k výživě při tréninku je k nalezení i na http://www.enduraining.com/cze/clanky/

Držím palce a budu se v dubnu těšit R^

0 0
možnosti
OK

Kurri22

27. 12. 2010 22:31
Re: +1 ;-)

Já myslím, že 6 km rozhodně není přepálení. Je to přiměřené.

0 0
možnosti
ML

marlow

25. 12. 2010 0:56
:D

R^

0 0
možnosti