Tak je zase trochu podusíme a všechno jim zakážeme. Zmatky zmetků.

Absurdní se stalo skutečností. Se sklopenýma ušima jsme ji přijali a posloucháme plukovníka s minulostí gaunera. Zavalováni jakýmisi čísly, která ale neukazují pravdu.

Testy jsou nespolehlivé, údaje o vytíženosti v nemocnicích tajné, pozitivní nemají příznaky, vakcíny se pečou, musíme ale počkat do jara, tak je ještě zavřeme a zakážeme všechno... plukovník si mne ruce.

1. Vyvolávání strachu a manipulace je příčinou nárůstu testovaných i "nemocných"

2. Vše je z mysli. Jak říká můj kamarád: "Energie teče přes mysl". Tedy zásadní je vnitřní svět a nastavení každého z nás.

3. Celá tato velká hra byla dobře naplánována a jde se přesně podle bodů, čísla nečísla.

4. Každá země ji pojala po svém. U nás je to cesta zmatku zmetků a dnes už veřejného rozkrádání všech dotací ala covid a má nám ukázat, co si ještě necháme líbit.

5. Jak podle počtu zemřelých tak nemocných zdaleka nejde o nic mimořádného. Mimořádná je jen nepředvídatelnost této uměle vytvořené nehezké věci.

6. Jindy se nemožnost dalšího ekonomického růstu řešila válkami. Teď je to jen jiná forma de facto také války.

7. Ovladatelnost lidí a práce médií mne ovšem totálně překvapila a šokuje mne denně.

8. Stačí si pořádně pročíst statistiky na webu Ministerstva zdravotnictví a musí to být každému jasné. To ovšem nikdo nedělá a nevysvětluje a televize o tom neinformuje, protože zvýšení sledovanosti závisí na míře vyvolaného strachu a šoku.

9. Není mi jasné, kdo a proč to celé vymyslel. Považovala jsem konspirační teorie za nesmyslné, pomalu je začínám považovat za blížící se pravdě.

10. Přesto přese všechno věřím v dobrý konec a velké změny. Kdo uvažuje postaru, egoisticky a není schopen se přizpůsobovat situaci a neví, co je život v přítomnosti, nemá asi šanci. Uvidíme, ale stále vidím velký smysl všeho. Věci se nedějí náhodně a jakou mají formu, není zásadní. Zásadní je proměna lidí.

tabulka MZ

 

tabulka MZ

 

Problematika testování /od 12.minuty/

https://www.youtube.com/watch?v=bBO9MT9UyeE&t=733s&ab_channel=Dr.IgorBukovsk%C3%BD%E2%80%93AKV

Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be.

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

 

Jak se vyrábí koronastrach v českých médiích https://bernardi.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754961

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Renata Bernardi | úterý 29.9.2020 19:56 | karma článku: 18,09 | přečteno: 474x