Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Ty kráso "mami, zkus google fotky". To jsem sám nevěděl, asi už stárnu. Díky!!!

0 0
možnosti
Foto

Paní Renato, moc děkuji za Váš článek. Oslovil mne totiž na facebooku jeden koumák, údajně z Kalifornie a dle Vašeho návodu jsem prubla fotky, které poslal. Byly z ropné soustavy, kde údajně teď pracuje. Všechny byly stažené z netu. Pak jsem ho prolustrovala a z jeho eml. adresy nabízí možnost investování do fondů, investice vrátí, až fond začne vydělávat. Posílá fotky s dcerou, ale vypadají jako fotomontáž. Prý přijede a nejraději by se hned ženil.... Zatím jsem mu napsala, že potřebuji poradit, kam investovat (proč se nepobavit). Patrně si vyhledává podnikatelky na netu a tahá z nich peníze. Každopádně je dobré tyto informace šířit, podvodníků je hodně.. Mějte se a ještě jednou moc díky;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak to je presne ten pripad a je zajimave dotahnout to do konce, ja to nikdy neumela, vzdy jsem musela se svym odhalenim pravdy ven. Urcite bude zajimave vedet, co bude nakonec valstne pozadovat...je to uz propracovanejsi forma. Tak jsme sama zvedava a tesim se, ze mi kdyztak date zpravu! Holky se holt musi a umi domluvit :-P;-)

1 0
možnosti
Foto

Díky za blog. Super info pro ženy.

1 0
možnosti
Foto

Nojo a já úplně blbej Čech bez jakékoliv jazykové výbavy si na normální české seznamce našel pohodovou partnerku a jsme spolu už 11 let.

1 0
možnosti
Foto

No někdo má štěstí....moc vám to přeji...V

1 0
možnosti

Renato, zase skvělé počtení. A dík za sdělené zkušenosti.

Ti vychytralí s tím, že nemají na různá vydání, ať něco dotyčná pošle...se už několikrát probírali. A ženské jsou nepoučitelné.

2 0
možnosti
Foto

jejich system se vylepsuje, tak at jsme in...a svet je vesely, a je dobre ho tak radeji brat .))). ale to video na odkazu mi vyraziloo dech, stoji za to si ho pustit... diky za podporu, jsem zacatecnik pisalek .))). :-)

1 0
možnosti
Foto

Taky jsem prošla zkušenostmi se seznamkama, ne nijak bouřlivými a dva vztahy se povedly :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1496x
S neutuchající láskou k životu a situacím, které přináší, zírám na tento svět a zapisuji příběhy, které se staly mně nebo mým přátelům. Miluju život, radost a kreativitu. Po mnoha povoláních, která byla vždy mou láskou /historička umění, novinářka, reportérka, kojící matka, majitelka alternativního centra, stavitelka přírodního domu..../ jsem se odstěhovala do divočiny za Brnem, kde píšu tyto řádky za štěkotu lišek a vytí šakalů. Přátelím se s divokými zvířaty a nekonečně obdivuji přírodu a harmonii v ní. Ukazujeme cesty, jak stavět jednoduché přírodní domovy a šťastně žít v zahradách. 

Vydané e-booky:

"Pelíšky aneb Příběh domečku u lesa"  o cestě z města a stavbě přírodního domu/

"Příběh lišky z Pelíšků" je unikátní video-kniha příběhů zachráněné liščí rodiny a přátelství s divokými zvířaty

https://www.pelisky.org/shop .

Další budou "Vzpomínky na zlaté devadesátky". 

 

 

e mail: bernardi.renata@seznam.cz

 

Seznam rubrik