Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Člověk neví, jestli se má smát nebo brečet. Samozřejmě jsem se zasmála, ale druhá myšlenka byla, kde se tolik "zoufalců" a podivínů bere? Tohle je určitě jen publikovatelný zlomek. To už v našem věku nezbyli normální volní muži? Možná jen nechodí na seznamky :-)

0 0
možnosti
Foto

přesně...a o tom celý text je...opravdu smysl se má poznávat naživo ..

:-)

0 0
možnosti
Foto

Váš blog mne názvem upoutal a dost i pobavil. Dávám karmu. Těším se na další díl. Já mám zkušenost, že když jsem si vytvořila nový Fb profil (kam jsem dala nějaké čistě odborné nebo politické články) a odklikla množství žádostí o přátelství naprosto cizích různých lidí, přišlo mi asi 10 reakcí. Kupodivu ale typu: "ahoj krásko", "jsem hodny verny", "můžeme si psát", jeden koumák i anglicky. Ovšem, přišly mi i reklamy na dámské služby nočních podniků:-) Možná by bylo zajímavé psát i o facebooku v roli seznamky, aspoň je to zadarmo jako zdroj námětů. ....

1 0
možnosti
ZH

Před časem se zde také jedna pokoušela celkem otevřeně seznámit. Povedlo se, teď občas napíše o své rodině. Tak třeba vám to taky vyjde. :-)

0 0
možnosti

Docela dobrý způsob, jak upoutat pozornost na komerční webovou stránku. To víte, že jsem tam taky vlezl.:-)

0 0
možnosti
Foto

urcite vidite, ze to nebyl prviotnu zamer,..došel mi až po napsání, proste aby vam napsal Pelíšek...to je neuveritelný;-D

1 0
možnosti
ZM

těšil jsem se na druhý díl... a čím dál víc mi vrtá hlavou jak to

, že ti chlápci pořád dokola používají takové návrhy... že by jim to někdy vycházelo...? jinak by začali zpívat něco jiného....

0 0
možnosti
Foto

je to takova virtualni hra na pravdu a lež a vlastně na všechno

...a kdo to mysli jinak, vyšumí za pár dnů...pokud tedy nezačne sbírat materiál pro psaní ;-D

0 0
možnosti
Foto

Rozverní dědečci;-D. Oni si o sobě myslí jak v 75 letech budou oblbovat o 20 let mladší ženu, protože jedou ve stereotypu kdy těsně před čtyřicítkou oblbovali mladou nezletilou studentku. Asi jim nějak nedošlo to, že už tady - na rozdíl od úlovku -dlouho nepobudou. No, alespoň si načechrají peříčka..

0 0
možnosti
Foto

a nebo...pouze potřebují pečovatelku :-P

1 0
možnosti

Díky za pokračování. Je to tedy úsměvné. Dnes "zlatá medaile" pro Reného:-))) Připomněl mi to staré...René pozdě...:-)))

Tahle seznamka je jak ruská ruleta:-D

0 0
možnosti
Foto

ty nejsilenejsi vzkazy vubec nejde zverejnit...poremyslela jsem, ze ano se zacernenim...ale ...radeji ne .)))8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1998x
S neutuchající láskou k životu a situacím, které přináší, zírám na tento svět a zapisuji příběhy, které se staly mně nebo mým přátelům. Miluju život, radost a kreativitu. Po mnoha povoláních, která byla vždy mou láskou /historička umění, novinářka, reportérka, kojící matka, majitelka alternativního centra, stavitelka přírodního domu..../ jsem se odstěhovala do divočiny za Brnem, kde píšu tyto řádky za štěkotu lišek a vytí šakalů. Přátelím se s divokými zvířaty a nekonečně obdivuji přírodu a harmonii v ní. Ukazujeme cesty, jak stavět jednoduché přírodní domovy a šťastně žít v zahradách. 

Vydané e-booky:

"Pelíšky aneb Příběh domečku u lesa"  o cestě z města a stavbě přírodního domu/

"Příběh lišky z Pelíšků" je unikátní video-kniha příběhů zachráněné liščí rodiny a přátelství s divokými zvířaty

https://www.pelisky.org/shop .

Další budou "Vzpomínky na zlaté devadesátky". 

 

 

e mail: bernardi.renata@seznam.cz

 

Seznam rubrik