Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

VJsme jedné krve, Vy i já. Stejní pánové či spíše soudruzi se pustili do mne. Ale já na ně házím bobek, těm bych nevěřil ani když popřejí Dobrý den.

0 0
možnosti
IK

I36v24o 45K68u33b46e13š

27. 1. 2013 23:40

Souhlas, kdybych měl po ruce černou vlajku, vyvěsím ji. Nechce se mi uvěřit, že tolik lidí postrádá pamět. Vždyť byl MZ tolik let ve vrcholné politice, TAKŽE JE JASNÉ, CO LZE OD NĚJ OČEKÁVAT8-o;-€ Co jste si zvolili bylo vidět hned včera. Přiožralý klopýtá před kamerou a hýří rádoby vtipnými bonmoty na ochranku: "Děkuji všem, kteří jste mi nepomohli.................." Opravdu bonmot k popukání. Kdyby ho dali do vany a točili ho tam, ochranka by byla bez starostí, že si ublíží. Však se ochranka vycvičí. Jelcina taky nepustili z letadla v Reykjavíku a státní návštěva Islandu se odložila:-/;-)

2 1
možnosti
AJ

Autore, vy jste skoro tak noblesní jako Karel!;-D;-D

3 0
možnosti
PB

P11e40t50r 26B91e63r27g41l

28. 1. 2013 9:05

Paní Ali, víte vy vůbec, že jste skoro tak vtipná jako Miloš?:-)

0 2
možnosti
Foto

Je neděle, propaganda si líže rány. Je dobře, že vyhrál solidní kandidát, který mechá soupeře kňučet a nekope do něho.

5 7
možnosti
LT

Vidíte, a já myslel, že vyhrál Zeman. Oni přepočítali hlasy a změnili výsledek?

5 3
možnosti
Foto

Autore malý dotaz. Proč urážíte tímto článkem slušné lidi, kteří volili pana Zemana i ty, kteří volili pana Swarcenberga. Máte-li nějaké problémy s tím, že je zvolen prezidentem pan Zeman, tak udělejte vše pro to, aby příště zvítězil oblíbenec váš. Přeji vám to.;-DR^

15 8
možnosti
RK

Pane koliho . Vám nevadí prezident lhář ? Opravdu jste slušný člověk ?

9 9
možnosti
MK

Zajímavý jev: plédujete pro slušnost - a váš článek je sprostota sama.

.

"...v saku poslintaném od zloby a nenávisti. Kalhoty bude mít po kolena umazané od močůvky, ve které se posledních čtrnáct dní brodil." - tak takhle psalo v padesátých létech Rudé právo a před ním Der Stürmer. Neustále obviňujete MZ ze lži - a ty byly dvě: nešťastný hrad, se kterým naletěl novinám (a za něj se omluvil) a spletl si mluvčí rakouského a německého landsmannschaftu, a to vysvětlil včera u Oravce, a nebyla to žádná lež, pouhý omyl.

.

Neuvedl jste jediný argument (špatně ušité sako nebo tři brady jsou u vás hlavní hodnotící kritéria), kterým byste svůj odsudek podpořil. Zcela opomíjíte fakt, že Zeman převyšuje (intektuálně, vědomostmi i politickou kondicí) vašeho kandidáta o dvě třídy. Chováte se jako zklamaná hysterka, které utekl manžel. Vzpamatujte se, chlape, tedy pokud jím jste.

21 9
možnosti

Tak tohle jsem shrnul do několika slov (viz níže) a hned jsem dostal mínus. Určitě od nějakého noblesního slušňáka.

13 1
možnosti

A ještě k tomu Jájinkovi. Jak chcete, aby někdo, kdo si sám sebe neváží, hájil na mezinárodním poli sebevědomě české zájmy. Pan Schwarzenberg vystupoval jako skromnost sama, a proto prohrál.

3 8
možnosti

A jak chcete, aby prezident hájil ve světě české zájmy, aniž by uměl faulovat, urážet, nakonec i poplivat? Atd.  Češti voliči vědí, že v mezinárodní politice jsou to běžné zbraně zvláště pro zemi střední velikosti. A kdo chce na mezinárodním poli dobře hájit Česko, musí umět hrát poker. Pan Schwarzenberg tuto schopnost blufovat nepředvedl. Prosťačky a naivy sice má každý rád, ale taky je každý rád podvede.

11 7
možnosti
MD

Jo jo typicky pohled voliče mz

3 5
možnosti

Že vy jste volil slušnost a noblesu ;-D

10 4
možnosti
PB

P62e34t30r 69B17e15r47g22l

28. 1. 2013 9:03

Se smyslem pro humor jste nezklamal. Celej Miloš..:-)

0 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Učitel i žák