Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vidíte, až jako dohlížející vedoucí jste polední klid uvítala. Až budete v parlamentu tak taky možná budete pro klid internetu. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Zakaz koureni v restauracich je skvely napad (jsem kuracka), a v nedeli vsude zavreno taky - tisice prodavacu tak muzou mit volno spolu s rodinou a navic utrum potrebujou blby lidi co se neumi jinak bavit nez nakupovanim. Internet ale neeee - kdy jindy by clovek mohl cist a psat blogy? 8-o;-D

1 0
možnosti
LN

..připomíná mi to debaty o zákazu řezání dřeva a sekání trávy v neděli...iniciátory bývají lid vlastnící chalupy a chaty na vsích....ale nějak mi chybí sdělení, kdy že si to dřevo a mají nařezat a trávu posekat ti lidi, kteří jsou přes týden v práci.....

1 0
možnosti
MS

Sekat mohou v sobotu. Kdo chce, ten si čas najde. Osobně jsem uvital vyhlášku o zákazu v naši obci.

0 0
možnosti
Foto

No...jsem pro zákon, který Ti nainstaluje webkameru do koupelny ;)

0 0
možnosti
JC

Štěpánka je zrzavá? ;-)

1 0
možnosti
LC

Slečno Štěpánko, když jsem před mnoha lety poprvé shlédnul film Demolishon Man, říkal jsem si, že autor scénáře musel být trvale pod vlivem. Dnes říkám, že to byl vizionář. Jak píše pan Kšír níže, já bych to také jako zase až takovou legrandu neviděl. Jen doufám, že naši poslanci nemají, kvůli svému pracovnímu nasazení;-), dostatek času číst blogy na iDnes. Mohlo by se totiž lehko stát, že by se té myšlenky některý z nich chytil a pokusil se přispět svým dílem k proudu dobra, které se na nás poslední roky valí.

3 0
možnosti
Foto

Viďte, je nebezpečné něco takového psát ;-)

0 0
možnosti
Foto

Já bych brala zákon o zákazu používání hlučných sekaček o nedělích a svátcích a samozřejmě dvě hodiny po poledni každý den. No, některé rozumnější obce už to mají ve vyhlášce.

3 2
možnosti
OU
MP

Kdykoli jsem nastupovat do firmy, souhlasil jsem s pracovními podmínkami. Podepíše-li někdo smlouvu s kterou nesouhlasí, pak s ním není něco v pořádku.;-D

3 1
možnosti
Foto

Vykládejte to tam, kde je na jedno pracovní místo sto uchazečů :-/

2 4
možnosti
Foto

Ona to zase taková legranda není.  Ono se to může opravdu stát. R^

3 0
možnosti
Foto

Vždy se ohromně bavím, při diskuzích o tom, jestli k přežití lidu je nutné, aby super-hypermarkety měly otevřeno i o svátcích..... Takový pan Petr se tu rozhorluje, asi nemá o svátcích nic lepšího tak rád courá po obchodech. Pamatuji dobu, kdy se o svátcích svátkovalo.... Je zajímavé, že ti zatracovaní komouši lidem dopřáli oslavy Vánoc i Velikonoc. Aby prodavačka seděla za minimální mzdu za kasou je fakt spíš trapné. Na rozdíl od jedinců s pravděpodobně sníženou schopností myšlení, já si umím nakoupit tak, že o svátcích do obchodu prostě nevlezu. A než tu začne někdo dštít síru - pracuji v profesi, kde jsem v práci i o svátcích - prostě proto, že je to nutné a nejde to jinak udělat. U prodavaček tu nutnost fakt nevidím.

3 6
možnosti
JV

J61i72ř59í 18V59o35l81e39k

26. 4. 2014 18:46

Takže markety o svátcích a nedělích zavřou, ty propustí čtvrtinu prodavaček, aby mohly být doma s dětma, a všichni budou spokojení, rozumím tomu dobře ? Tihle dobratvůrci mne nepřestanou překvapovat.

6 2
možnosti
  • Počet článků 526
  • Celková karma 21,48
  • Průměrná čtenost 2336x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih