Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozhovor s Janečkem jsem nečet a tedy dík patří vám za upozornění i za váš článek. Mluvíte mi z duše. Na vašem blogu mě jako první upoutalo vaše motto. R^

1 0
možnosti
Foto

Díky za všechny příspěvky. :-)

0 0
možnosti

R^sečteno podtrženo, je to tak! Nehlásám vivat promiskuitě, ale monogamie prostě neexistuje! Každý ať si vede život dle svého, dle svých pravidel, které si v životě nastaví, ne dle pravidel, které mu nastavuje jakási "společnost", tedy co se týče vztahů mezi partnery, abychom si rozuměli :-)

Fajn počtení ;-)

3 0
možnosti
Foto

Zajímavé téma:-)

Osobně preferuji vztah 1+1,ale když to některým vyhovuje a je to oboustranné!, nikomu do toho nemusí nic být. Ale tak to, bohužel, moc nefunguje, ve většině případech jeden ve vztahu "trpí".

3 0
možnosti
Foto

Ono hlavně všechno nefunguje pořád a jako perpetuum mobile. :-)

1 0
možnosti

Šedivá je teorie, zelený je strom života. Tak nám Štěpánko teď řekněte, jestli jste svoje teorie ověřila v praxi v modelech jeden partner a vy jako jedna z jeho x paralerních partnerek, nebo vy a x vašich paralelních partnerů?:-) Vzhledem k tomu, že oceňujete otevřenost, tak nebudete mít s takovým zveřejněním problém ani před současným partnerem:-)

Docela by mne zajímalo, jak se vám to osvědčilo v praxi a jestli jste všechny vztahy opravdu zveřejnila:-)

Tím nevylučuji, že to může fungovat, ale zajímalo by mne, jak. 

Pokud jsem pochopil, miska Doleželová mu dala kufry za dveře, když Janečkovi na tu paralerní partnerku přišla a prohlásila, že nechce nic chytit. Docela ji rozumím:-)

1 0
možnosti
Foto

Ó poznávám vás, jasný. Vy zde, opět pod mým blogem? Jaká čest.

Oceňuji otevřenost, ale jestli jste dobře četl, týká se právě  těch zúčastněných. A protože jsem si nevšimla, že by nějaký Přemysl Čulík byl někdy ve hře, jistě pochopíte, že soukromé informace nebudu psát do veřejné diskuze :-).

A jestli to funguje si musí každý vyzkoušet sám, know how je nepřenositelné.

Pokračujte v četbě bulváru, abyste načerpal další materiál k chápaní.

1 0
možnosti
FF

Taky bych řekl něco k tomuto zajímavému tématu......ale nemusím kecat do všeho...;-D

A dík, Štěpánko.R^

1 0
možnosti
Foto

... dík Františku, a chápu absenci delšího výkladu ;-)

1 0
možnosti
JD

Mnohoženství dotažené do dokonalosti je trestané už ve své podstatě - mnoha tchyněmi.

2 0
možnosti
FF

;-Dto pak ale není dotažené do dokonalosti...

1 0
možnosti
Foto

Ať si to pan Janeček a jeho děvčata zařídí, jak jim to vyhovuje, ale já myslím, že je to postoj nedospělej z obou (ze všech) stran, egoistickej, jde o povrchní přístup ke vztahům, k lásce, k životní odpovědnosti, snaha zjednodušit si to, omluvit si požitkářství pseudo-upřímností. Nevím, jestli má náš hrdina děti či zda nějaké vůbec chce, ale stabilní a důvěryhodné zázemí jim s takovou nevytvoří, a tím myslím záležitosti, který se prachama nenahradí.

1 0
možnosti
Foto

Myslím si pravý opak, že je to přístup dospělý, zodpovědný a realistický, který ale nezapadá do vašich představ. A jen o penězích to není.

2 0
možnosti
RH

Rozhodně je to pohodlnější a jednodušší..

0 0
možnosti
RH

..ale už to nemá parametry partnerského vztahu.. :-/

2 0
možnosti