- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Asi bych umřel, ale nevzdal to!
:-)..tak to jste mě dostala, ještě jsem stíhal tem mrkvový salát s ananasem a sklenkou vína....ale pak už jen......v lese na pařezu:-))
Já jsem do "nacpi se jak umíš" podniků nechodil, asi z vrozeného ostychu (a vědom si důsledků). Ale na running sushi taky ujíždím a je fakt, že kdybych bych had, tak pak mám týden od jídla pokoj., Škoda, že to tak nefunguje....
(...a kdeže jsou ty krevety? :-) )
Copak ostych, ale spíš neudržení zábrany
Krevety jsou v Olivě
Na mně by tedy rozhodně vydělali. Většinou nedojím ani standardní porci ve standardní restauraci. Útroby řeknou DOST a dál to prostě nejde.
Když jsem žil v Kanadě, tak jsem chodil do restaurace Royal Fork, kde za 12 dolarů člověk mohl neomezeně konzumovat co mohl a pak do jedné čínské restaurace na Main Street, kde to bylo za šest dolarů. Jenže pak člověk zjistil, že toho stejně nesnědl více než v BK za 4,60
Jen mně dodnes mrzí, že ten kuchař mi nechtěl dát recept na lean beef s praženou rýží.....bylo to vynikající.
Také si myslím, že to mají dobře spočítané.
Jo, dobrý recept je nad zlato
Nazdar holky, kam v tom parnu?