Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Aretta

5. 8. 2011 18:06
...

Ale ten muž na obrázku vypadá fakt hrozně:o))))

0 0
možnosti
P

papaya.

7. 8. 2011 20:21
Re: ...

... :-D ale třeba bude hodnej !!  :-))

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 8. 2011 17:40
Jo, jo, svět není černobílý

Jo, to jsou ta rizika lidských vztahů. Ale ono jistě může roli hrát i to, že ten pán už je po padesátce a když přijde domů, tak ho pravidelně vítá kyselý ksicht a nezájem partnerky.  No tak potom do zakouřený hospody mu vyhovuje ta hadovka na hlavě a vytahaný smradlavý triko. Ono se to v tom kouři a smradu v té hospodě stejně nepozná.

.

Ostatně každá mince má svůj rub a líc. Když žena chodí doma v teplákách a neuprvená a jediný důvod aby se zkrášlila je, že jde mezi lidi, je taky dost silný signál pro takového manžela.  Vždycky bych řekl, že každá akce vyvolává reakci.

.

Jen je velmi ošidné hledat viníky. Každá ze stran to totiž bude házet na toho druhého. Přitom chodit upraveně by mělo být potřebou každého člověka. Mě osobně by třeba vadilo běhat někde neumytý s rozježenými vlasy a neoholený s třídenním strništěm. A to všude. Tím ale neříkám, že jsem až tak vzorný, ale aspoň se snažím přiměřeně situaci.

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 8. 2011 17:42
Re: Jo, jo, svět není černobílý

Práce na chalupě, či třínedělní pobyt na moři jistě nevyžadují totéž co návštěva divadla. 

.

Taky je docela zajímavé se podívat na starší lidi, kolik z nich se aspoň snaží a kolik z nich na to dlabe, a to včetně ženských, které přitom neustále mají pocit, že mají nějaký mandát (kde ho asi tak vzaly???) nám mužům na toto téma domlouvat.

.

Takže ono je to vždy ještě o něco složitější. Někdo tím dává na jevo, že už žádnou ženskou, žádného chlapa nebalí (to vlastně vždycky), jindy to může mít navíc ještě nějaký jiný důvod (třeba přílišnou sebejistotu nad partnerem), vdovství, zdravotní problémy, finanční problémy atd. Jsem rád, že jste se ve svých závěrech už propracovala do druhé level a že vnímáte i jiné varianty než jen ty (feministicky) prvoplánové, jako v dřívějších vašich článcích.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

2. 8. 2011 21:20

0 0
možnosti
MBJ

Milovník Bzučavky jarovské

2. 8. 2011 21:59
Re:

ano

0 0
možnosti
KV

_-1-_

31. 7. 2011 0:58
O kterých mužích mluvíte?

O těch, kteří v letním vedru nosí, díky bezpečnostním předpisům, oděv, který je celé zahaluje, vč. těžkých pracovních bot s ocelovou špičkou a helmy na hlavě, ...... nebo o rádoby vlezlé podnikatele v kravatě s o číslo menší košilí zapnutou u krku, ..... nebo o těch výjimkách, v klimatizovaných kancelářích?

PS: Jen tak pro pobavení a možná i malé zamyšlení ............ kolik potřebujete vy, k vašemu stylu života, různých sprejů, plastových nádob, lahviček, tub, flakonů, spec. tužek, štětců, tužek, kartáčků, nůžek, pilníčků, tampónků, barviček, odbarvovačů, hřebenů, kartáčů, fénů, kulm, speciálních nástavců a různých jiných pomůcek? .............. Je jich méně, nebo více než 100? ;-)

1 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

31. 7. 2011 9:44
Re: O kterých mužích mluvíte?

PS: Kolik? Z toho, co jste vypsal..."jeden" kus. Jsem skromná

;-);-DR^ a je vidět, že ženský svět znáte...

0 0
možnosti
ŠA

s.m.

30. 7. 2011 22:11
:-)))

perfekt článek, Štěpulko:-)R^

0 0
možnosti
S

stepulka

31. 7. 2011 18:38
Re: :-)))

Díky :-)

0 0
možnosti
MTG

Mind The Gap

30. 7. 2011 22:04
To je tak

Ono to z casti souvisi i s tím, v jakem prostředí dotyčný pracuje. Pokud dochází uz dvacet let do stejne dílny kde navlece, tak jako jeho kolegove, špinavé monterky tak se asi neda očekávat i vzhledem k "designu" kolegu nejaký výraznější příklon k mode. On funguje často stylem tak, ze proste nic neřeší a vrcholem módních zmen je tričko s nápisem. Nekteré zeny pak maji záchvaty civilizovat svého miláčka a často ho navleknou do hadru co možna na dvacetileté borci vypadaj ok, ale padesatilety Franta z továrny bude vypadat v módních dzinach a ruzivem triku mezi kolegy jak předseda místního homo-klubu. Pravda je, ze není nic trapnejsiho, nez parecek dvou lidi kolem padesát - šedesát co to s módou přehání. Na druhou stranu práce v zahraničních firmách Vás často oblékat naučí, protože si nehodlate pripadat vedle vždy pečlivě oblečených napr. francouzských kolegu jak burani. Nicméně kdyz není muz podobnemu prostředí výstaven není se čemu divit. Pokud však jeho draha polovicka chodi nějak trapne, tak vetsinou přežene i zdobení svého miláčka. Podle toho co jsem občas měl možnost potkat napr v pražském metru tak nekteré dámy proste zapomínají na to, ze to co bylo před 25 lákadlem pro muže nevypadá stejne a tudíž vystavování napr bývalých hezkých nohou nemusi v 55 ani za pomoci značkové obuvi přinést kýžený efekt. A vytváří spis efekt opačný.

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

30. 7. 2011 22:46
Re: To je tak

R^

0 0
možnosti
OVNN

o vaše názory nestojíme

30. 7. 2011 21:14
Na zmijovku nesahat!

0 0
možnosti
MBJ

Milovník Bzučavky jarovské

30. 7. 2011 19:03
Jak prosim?

Nejak jsem si nevsimla, ze by zenska byla dokonala a mela vedle sebe tatrmana. Spis to bude tak, ze tatrman ma casto vedle sebe tatrmanku. Tyhle starosti fakt nechapu. Bud si najdu muze, ktery se mi libi a ktery mne pritahuje, ktery se umi o sebe starat, nebo jsem zoufalka, ktera vezme cokoliv a snazim se to predelat, protoze na me proste nic jineho nezbylo... Ovsem je jasne, ze to predelavani nedopada dobre. Nekdy  pripada mi , ze nekdo porad zije v socialismu, kdy chlapkove chodili ve zmijovce a teplacich a zenske v zasterosatech. Bavime se o mladsich lidech, ne? A tam zalezi, kde vyrustaji. Vkus se neda koupit, nekdo ma malo penez a umi se oblect, nekdo hodne a chodi jak maskara. A kazdemu se libi neco jineho, takze i maskary a tatrmani si najdou partnery, at uz z lasky nebo zoufalstvi, protoze bylo prebrano. Ostatne dalo by se zeptat, proc nekteri muzi nechaji svoje zeny chodit jako tatrmanky, s metr dlouhymi drapy, s tunou rtenky a oblecene jak do Perlovky....

2 0
možnosti
AH

alex hart

4. 8. 2011 21:48
Re: Jak prosim?

no nějak tak. Jenže to máte těžký, ona Štěpánka píše všechny své příspěvky tak nějak jednostranně. Asi tak  na úrovni jen pět let po pubertě. Nic ve zlým, třeba ještě dospěje v rozumnou ženskou, ale zatím se celý její obzor pohybuje v rovině, "jací chlapi se mi líbí", a tak stále dokola. Ne že by si kluci nemohli takový názor přečíst. Jenže on to čte spíš dámský klub, který si libuje v tom, jací jsou chlapi burani. Takže jde prostě o takové ženské jájínkovství typu "mě zajímá nejvíc já a moje představy o světě" nebo "na chlapech mě zajímá nejvíc jenom to co se mi na nich líbí a pak už zřejmě nic víc".  Prostě naprosto povrchní vidění světa. Oni se asi všichni chlapi přetrhnou, aby si takovou partii vzali. Jó na pár nocí třeba může bejt dobrá, ale co proboha s takovým postojem k životu potom?

.

Naprosto taky absentují témata jako mateřství, co vůbec ona jako ženská svému okolí dobrého poskytuje, nebo alespoň chce poskytovat, k čemu je teda užitečná, a další témata taky více-méně žádná.

1 0
možnosti
C

Chytry.Levicak

30. 7. 2011 18:58
autorka nevysvětlila...

jak dlouhé vousy musí mát neoholený muž.jestli týdenní strniště nebo dvou či třítydenní. navíc je dsot chlapů,kterým se vousy líbí.

0 0
možnosti
M

mačica

30. 7. 2011 18:30
nagelovaní, navonění neee

Pardon, ale proč bych se měla starat o vizáž svého manžela? Je snad svéprávný, ne? Navíc, nejsem jeho matka, ale partnerka a pokud jeho zjev není odpudivý či vyloženě zanedbaný, tak je mi to fuk. Nesnáším navoněné chlapy.

1 0
možnosti
HH

Svatej Utřinos

30. 7. 2011 22:44
Re: nagelovaní, navonění neee

Moje tchýně mi kdysi, poté, co jsem si jí postěžovala, že její syn se po příchodu z práce projde po bytě s neuvěřitelně zapáchajícími nohama a po asi páté výtce si je jde s pocitem křivdy znechuceně umýt, řekla, že je to moje vina, že si mě omotal kolem prstu (!!!!!). :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 528
  • Celková karma 19,92
  • Průměrná čtenost 2329x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih