Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zcela jistě máme stejný vkus a názory na muže;-) (hlavně ten smrad, ten bych si dovolila vyšvihnout). Bezva počtení, ostatně, jako vždyR^

2 0
možnosti
PK

No, asi bych to bral jako připomínku toho, že se z krásného rodného čísla stává něco nehezky zastaralého. A ať si říká kdokoliv cokoliv, myslím, že nikdo nestárne rád (.. dobře - nikdo nad určitý rámec nestárne rád). 

Ale přijde mi fakt vtipný tento článek od ženy, když většina žena dbá na svůj zevnějšek mnohem víc, z čehož těží od kosmetických firem, přes farmaceutické až po plastické chirurgy. Čímž nechci říct, že taková jste vy (nemám dostatek faktů k takovému tvrzení), ale je to stejný generalismus (neplést s generalisimem), jako nadpis článku. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Nikdo nestárne rád? 8-o

Stárnutí, čas a smrt jsou jedny z mála spravedlností na světě, tak proč se kvůli nim zlobit a přehnaně je pitvat?

A to že ženy vzhled víc řeší pramení z prostého faktu, že muži milují očima...

0 0
možnosti
DV

Je pochopitelné, že jim vadí, že přišli o to, co před tím tvořilo jejich součást. 

Ale spíše jim víc vadí chlácholivě řeči kolem a ujišťování, že vždyť jsi fajn. Když ten jejich nedostatek vlasů a jiných souměrností nevadí, tak se o tom ani nemluví a už vůbec se neubezpečuje nějakým kvázi "rozumným" projevem.

1 0
možnosti
Foto

Přidám ještě jedno moudro: Kus životního štěstí spočívá v tom netrápit se věcmi, které neovlivním.

1 0
možnosti
JB

J11a62n 46B64á69r26t24a

19. 6. 2014 19:16

"... proč muži věnují pozornost takovým věcem jako je přirozeně holá nebo vlasatá hlava ...:

Inu obvykle proto, že takto ideální stav moc častý nebývá. Obvykle to bývá něco mezi tím (půlka vlasatá a půlka holá) a to holt vypadá blbě.

Pravděpodobnost, že by ta holá půlka dorostla je nulová takže se musela oholit ta půlka zarostlá. A vypadá to o poznání líp.

0 0
možnosti
Foto

Oholení nebo sestřih na ježka je nejlepší řešení.

Nejhorší úprava je přehazovačka ;-D

0 0
možnosti
DA

D81a28v53i34d 31A47d44l43e91r

19. 6. 2014 14:54

Chtěl jsem vám něco hezkého připsat, slečno Bergerová, ale sotva jsem uviděl v diskusi stárnoucí, nevoňavé, ne příliš inteligentní a slizce legračící (©kroupa) plešouny s nulovým smyslem pro humor a nulovým charismatem, Kroupu a Šestáka, přešla mě chuť. Tak snad někdy jindy.

2 0
možnosti
Foto

Možná byste mohl hodit do placu vaši PRAVOU fotku, krasavče Adlere, abychom se s Honzou zastyděli a zalezli do sluje mezi kosti dinosaurů:-)

0 0
možnosti
JH

Je faktem, že co neřeším u pánů, to řeším u sebe... třeba ...vousy...:)

0 0
možnosti
JN

J45a25n 91N91o20v47o98t98n12ý

19. 6. 2014 14:20

;-D jedna kamarádka byla posedlá svým (opravdu neviditelným) knírkem, že si jej neustále otrhávala voskovými pásky, až dostala vyrážku a místo chloupků měla pod nosem dlouhé týdny velmi tmavé fleky - zdálky to vypadalo jako velmi bujný černý knír ;-)

0 0
možnosti
DT

Protože se až do vysokého věku považují za ploditele - a stejně jako mladší ženy považují za důležité tělesné znaky, evokující kvalitní DNA. Ženy, které svou fázi rozmnožování ukončily, u protějšku už tolik na tu kvalitu DNA nekoukají, takže je spíš zajímá, co muži říkají, než jak vypadají.

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že často muži ztrácejí vlas v poměrně mladém věku a vědci tvrdí, že to má souvisloust i s hladinou testosteronu, máte pravdu jen částěčně. ;-)

0 0
možnosti
TS

Jo jo, pravda :) a propos, zcela mimoděk jsem zjistila, že muži dělá dobře pochvala jeho genů. To když jsem poprvé viděla jeho dvacetiletého syna a vypískla: "Jéžiš, to je fešák! A ta podoba!!" Rozkvetl jak růžový keř :-)

2 0
možnosti

No pokud si nedělal porovnání DNA, tak to měl ale brát spíš s reservou;-D

1 0
možnosti
JD

"Marně dumám nad tím, proč muži věnují pozornost takovým věcem jako je přirozeně holá nebo vlasatá hlava, rovnoběžnost končetin a jiným podružnostem, které jsou nám ženám zcela ukradené"

Já zase marně dumám, proč si ženský lepí umělý řasy, nehty, nechají si udělat umělý prsa, zmenšit zadek, odsát tuk, vyhladit vrásky a třeba i proč se malují. Jestli vy nechápete to, o čem píšete v blogu, tak nechápete ani základní podstatu ženského a mužského bytí, dokonce ani to, jak to všechno funguje dohromady, to je pak i zbytečné nad těmito věcmi vůbec "dumat".:-)

4 0
možnosti

No tak u bab se ta visage přeci jen bere trošku víc:-)

1 0
možnosti
Foto

Nevadilo by mi, kdyby vypadal i ten zbytek a cestou vzal i fousy :))

3 0
možnosti
Foto

Na zimu je docela příjemné zarůst. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 528
  • Celková karma 19,92
  • Průměrná čtenost 2329x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih