Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po přečtení tohoto blogu lituji, že jsem v Paříži a nemám tu české programy, snad to bude někde na internetu a nebo to vyjde na DVD a bude to možné zakoupit!!

Mám velmi ráda terapii s Rodenem, a tento cyklus vypadá, dle reakcí a diskusí ještě líp!

Děkuji za tip!!

0 0
možnosti
Foto

Všechny díly najdete ve videoarchívu ČT.-)

0 0
možnosti
Foto

Je to těžké. Naši blízcí od nás často očekávají, že splníme jejich představy. Ustupovat je snadné a přetěžké zároveň. Jak se rozhodnout? Vzpouřit se a žít tak, jak to cítím? A riskovat, že třeba i ztratím ty, které mám ráda? Není jednoduchá odpověď. (i když já volím tu poslední možnost..riskovat a nést následky..nakonec, aby mě měl někdo rád, jen když mu vyhovím a přitom nejsem sama sebou....?)

Štépánko, díky za možnost k zamyšleníR^

2 0
možnosti
Foto

vzbouřit, ne vzpouřit!-)

0 0
možnosti
DM

Jj, ten cyklus má být velmi dobrý R^ Pod hladinou mám právě rozkoukané:-)

1 0
možnosti
Foto

...už se těším na ten dnešní ;-)

0 0
možnosti
AAP

Život píše různé příběhy o podhalinách, nadhladinách, levohladinách a vpravohladinách...držet kormidlo a směr, je v určitých kapitolách, moc těžké...

2 2
možnosti
ZK

Z17d42e26n64a 28K84o22č32í

27. 2. 2013 19:27

Nikde není řečeno, zda hrdinka měla pravdu či nikoliv, ale spíš bych řekla, že neměla, i když i lež může být milosrdná, ale i to je pro mnohé otázka názoru. 

Nechtěla bych žít jako ta televizní  postava, natožpak abych jí vzdávala dodatečně nějaký hold. Určitě existují ženy s podobnými problémy, ale byla bych nerada, kdyby se z úchylného jednání měl tvořit nějaký vzor.

1 1
možnosti
Foto

Myslím, že je hrozně těžké najít tu rovnováhu, místo, kde by člověk neubližováním druhým neubližoval sobě. Hlavně ale neztratit sebe!

4 1
možnosti
TS
FF

Příběh jsem neviděl, ale stačí mi, co vidím v reálu. To už má snad tak lidstvo v genech, že kromě zákonů, by chtěl jeden druhému určovat, co by měl, jak by měl a co by ten druhý dělal na místě prvního.....zvlášť citlivější jedinci se těžko brání, bojí se zklamat, ublížit, i když cítí, že jsou hnáni do kouta...

2 0
možnosti
Foto

Ano, lidé se bojí narušit ten hezký ideál, představy svých blízkých, kteří si myslí, že co je skvělé pro ně, musí být i pro ty druhé. Slabší a ohleduplnější se stahují do kouta a ulity i když v sobě cítí, že chtějí kráčet jinam, proti proudu. A je věcí každého jednotlivce, kolik v sobě najde síly přiznat to sobě i těm druhým.

3 0
možnosti
EA

E36v23a 10A43d11a30m25o39v21a

27. 2. 2013 12:34

:-) pořad jsem neviděla, snad příště. Ona neexistuje jen jedna LEŽ.

1 1
možnosti
Foto

Bála jsem se, že sklouznou ke klasickému klišé - psycholog a pacientka, naštěstí to vybalancovali ( ly - holky jedny), ale bylo to na hraně! Já jsem teda asi černobílá, mně takhle lhát přijde ubohý, nejvíc to, jak ji litovala sestra " já ti snad nějaký porodím " to mi přišlo strašný.

2 0
možnosti
Foto

Do duše druhého nikdo nevidí. A lží je kolem nás mraky. Je dobré o tom mluvit nebo to podobným způsoben ztvárnit.

2 0
možnosti
JG

Ahoj Štěpánko, hezký článek na dobré téma, pořad jsem neviděla, ale díky moc za tipR^ Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Ostatní díly vypadají taky zajímavě, Jitko. :-) Vypadá to, že si o tomto času cíleně tu televizi pustím.

0 0
možnosti
Foto

Neviděl jsem...ale obecně jsem přesvědčený ... že tak jako neexistuje, jak píšeš, univerzální návod na značku "ideal" ... tak stejně to není s pravdou a lží a mluvením o sobě "na doraz" ;-) prostě je to o citu na situaci :-)

1 1
možnosti
Foto

... neexistuje univerzální pravda a lež, ale nejhorší je lhát sám sobě.

Tím na doraz myslím to, že necháš mluvit srdce bez autocenzury ;-)

0 1
možnosti