Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Ale jen je nechte. Dělník v kamenolomu, když se majzne kladivem do nohy, taky neřekne "To jsem se ale uhodil". Každý má svůj slovník, úměrný své úrovni.

1 0
možnosti
JL

Prosil bych jednu houbovou. Pokud možno bez Matějky, ten by se mi vzpříčil v hrdle.;-)

2 1
možnosti
MR

nebo taky meloun.z venku zelený a uvnitř rudý  :-)

2 2
možnosti
Foto

P.S.: Byla jsem upozorněna, že onen citát o spálení huby napsal už Karel Havlíček Borovský :-)

2 0
možnosti
TS
JB

Ředkvička ovšem není Olmerovým vynálezem. Termín byl obvyklý v partajních kruzích k vyjádření nedůvěry k některým soudruhům. Když se i oficiální linie maďarské partaje začala odchylovat od pevného kursu, užívalo se slovo ředkvičky i o Maďarech..

1 1
možnosti
FR

dobrý den paní štěpánko (má dcera se jmenuje též štěpánka), děkuji za vaše krátké shrnutí problému a mi to nedalo, tak jsem to trošku rozšířil. dovoluji si vložit příspěvek, který byl inspirován soudruhem olmerem. soudruhu olmere, ten kdo vstoupil do partaje po 68 je hajzl. jste to,

co jsem si o vás myslel. než abych se poklonil soudruhům, tak jsem, jak

říkáte vy, zahodil ty diplomy a šel k té lopatě a nakonec jsme byli

zbaveni občanství a donuceni se vystěhovat se třemi malými dětmi. jestli

toto obhajujete, tak jste ještě horší, než Fischer. ten se snaží

působit jako slušňák oproti vám, který se za své chování odmítá omluvit. tím pádem jste horší než on a jistě byste zvedal ruku pro popravu milady horákové. do dneška nebyla česká republika schopná, nabídnout těm zhruba 200 rodinám navrácení tohoto občanství, nic by jí to nestálo. oproti ohybačům zad, jakým je i soudruh fischer, který uhne a ohne se před každým, do zadupe. jste bezcharakterní člověk, kterému bych nesvěřil ani jeden halíř. to vaše osočování pana hanáka je podpásovka prvního stupně. každý z nás a i vy, projde ve svém životě určitými fázemi. někdy lepšími, někdy horšími. vy se ž nacházíte několik desetiletí v té horší a obávám se, že tam i skončíte, aniž byste kdy poznal tu lepší. kolikrát vám byl sebrán řidičák a pak jste jej jako zasloužilý člen ksč dostal zpátky? o tom už nemluvíte, což? o zrádcovstí a úlitbě je psáno už v bibli. možná by vám neuškodilo si ji přečíst, abyste pochopil vaše fuj tajbl chování. ale při vašem pohledu na svět se obávám, že by vám to asi nepomohlo. bez úcty k vám a s úctou ke všem slušným lidem v čechách                                                                fr[>-]EUV

2 2
možnosti
Foto

o držení hub jen tolik: hřiby za klobouk, bedly za nohu.;-)

1 1
možnosti
Foto

čtu, že ívl už to pojal podobně;-)

1 0
možnosti
RH

To je před Sylvestrem nějaký divný.  Matějka tvrdí, že dokonce chvilku manuálně pracoval, Kula, který dokáže během hodiny nasbírat na jeden svůj příspěvek až 37 mínusů se škodolibě ptá blogerky Medkové, jakto že ona jich má 11.

7 4
možnosti
PK

P98a51v21e27l 16K44u71l63a

29. 12. 2012 15:04

Rudlo, ještě pořád udáváš falešnou adresu?

2 5
možnosti
FH

F51e80l89i19x 83H77o42r51á78k

29. 12. 2012 13:18

Ono taky záleží dost na tom, jestli ten, kdo vám doporučuje držení huby, na to má morální právo. A Vít Olmer s kilem másla na hlavě tou osobou určitě není. :-)

5 6
možnosti