Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Noo, do důchodu ještě pár let chybí, s tou mentální retardací si nejsem tak jistý ale vzhledem k tomu, že bydlím v místě s mizerným signálem, je pro mně běžné, že mi lidi tvrděj, že se mi nemohli dovolat. Blbý je, že mi přestaly chodit i sms, že mi někdo volal. 

Ale zase ta volnost bez mobilu. ;-)

0 0
možnosti
IH

I84r58e51n91a 53H91r87u67b83á

9. 11. 2013 10:01

Já mám třeba opravdu divný telefon. Na dovolené v Chorvatsku jsem měla 3 nepřijaté hovory. Volala jsem zpět a dovolala se kurýrovi, který mi ale nevolal (a už vůbec ne 3x) a žádnou zásilku pro mě neměl - tak proč by mi tedy vola, že. Pak jsem měla několikrát nepřijatý hovor z různých čísel v seznamu a když jsem volala zpět, tak se všichni divili, že nevolali (např. má zubařka, proč by mi tajila, že volala, kamarádka). Nebo mi přišla sms jako od kamarádky, ale psal to její manžel ze svého telefonu a svého čísla - ale zobrazilo se mi to jako že píše kamarádka. Mají čísla na jednu fakturu, tak nevím, zda to mohlo být způsobeno tím? Nechtěli mi věřit, tak jsem jim to ukázala - sms a v popisku, že je od kamarádky, i když jí posílal manžel ze svého telefonu. Manžela jsem v kontaktech neměla. Když jsem ho do telefonu přidala, sms se přepsali že jsou od něj. Nokia C2-06. Ani po třech letech s ní nekamarádím a hodím ji brzo do popelnice. Horší telefon jsem v životě neměla.

0 0
možnosti
Foto

Při čtení vašeho článku mě napadlo, že někdy nastanou situace, kdy člověk chce za každou cenu věřit, že věta: NEMOHL(A) JSEM SE TI DOVOLAT, je pravdivá. Třeba u dvojic, kdy jeden z partnerů ztratil zájem, u dětí z rozvedených manželství, nebo starých a osamělých lidí, kteří marně čekají na telefon. (Ale článek byl samozřejmě o něčem jiném).:-)

1 0
možnosti
Foto

Pak ještě: platba se musela zaseknout někde v bance :-)

2 0
možnosti
Foto

Sdružené dovysvětlení pro něketré diskutéry níže a budoucí výše:

Článek není o tom, že se stane, že se nedovoláte ... to se stává z mnoha různých  důvodů, technických, jste chvíli mimo signál a podobně ..., tak, jak jste popsali. Pointa je v tom, že když vám má někdo zavolat a domluvili jste se na tom, je z devadesáti devíti procent podezřelé, že se vám za celý den opakovaně nedovolal a tvrdí,  že tak činil...

0 0
možnosti
JH

Neměla byste být tak přísná.

Když například vždycky místo 2 zmáčknu 5, tak se také nemohu dovolat.

0 0
možnosti
FF

Možná to byl váš ctitel...ale vy jste vytočila číslo zpět velmi nevhodně, na rtech mu totiž visela vytočená žárlivá manželka..na pěkný průšvih jste mu zadělala:-)

3 0
možnosti
Foto

;-D Františku, Vy mě vždy pobavíte. Jak to děláte? ;-)

1 0
možnosti
JN

I tohle se může stát: "... k zamknutí/odemknutí telefonu stačí zmáčknout hvězdičku, takže se mi telefon v kapse vždy odemče a následně buď vypne, nebo se vytáčí různá čísla..." http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-s5610/recenze/?s=3

0 0
možnosti
JN

Skutečně se nutně nemusí jednat o výmluvu. Před nedávnem řešil jeden náš nejmenovaný operátor problém hned v několika lokalitách. Lidé na určitém vysílači byli na signálu, ale nikdo se jim nedovolal a ve sluchátku se ozývalo, že volaný účastník není dostupný. Potom takové "volání jistojistě zaznamenáno jako nepřijaté" nebude.

4 0
možnosti
JN

J57a28n 61N54o29v81á56k

6. 11. 2013 7:33

ale tak pani ma prece jasno ....

1 0
možnosti
OV

no vida to na tom náš stát není zas tak blbě, když lidi řeší takový kraviny:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 525
  • Celková karma 22,65
  • Průměrná čtenost 2370x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih