- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Miláčku, základem sushi je, že šéfkuchař jde ráno do přístavu vybrat ty nejčerstvější a nejkvalitnější ryby.
V ČR jsem ochutnala, i v těch nejlepších podnicích je to třikrát rozmražený a zase zmražený papundekl.
Pokud nejste na dohled od moře, dejte si radši steak.
Ve Varech máme i čerstvé rybičky. Žádné zmrazené shity! Do jakých podivných restaurací chodíte? Moře je sice moře, ale to bychom si tu jako suchozemci nemohli dát nic, co není čerstvě vytažené ze slaných vln.
Už se moc těším a doufám, že mi do toho na poslední chvíli nic nevleze
To byste napřed musel vystoupit z anonymity
Skvělý nápad, Štěpánko! Všechno, co pochází z vody (tedy to poživatelné), miluji.
Jak ráda bych se kurzu zúčastnila, kdybych ovšem stále nebyla tak daleko. Schovej mi kousek sushi, ano?
To já ho pak budu dělat čerstvé doma pro návštěvy
...všechno, co smrdí vodou, nepozřu...tak se nezlob, ale nepřijdu