Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

25. 7. 2010 11:53
msta za vztah je úchylná

už sám nápad pomstít se někomu za to, že mi s ním bylo dobře je slušná úchylka.

A "právo na něčí lásku" už je spíš syndrom nevyrovnané povahy jedince jehož mozkový lalok taková krávowina okupuje........je to typ lidí, který např. tvrdí, že "zdravá žárlivost je pro vztah nezbytná".......a citově zmítaný mozeček nepřijme fakt, že někdo miluje bez touhy vlastnit (není jich ale mnoho).

Článek karma:-)

0 0
možnosti
G

Gomezzz

11. 7. 2010 1:26
Ale,ale,ale...

Nespojoval bych váš lak s trávníkem. Ten klilyhák na autě bych viděl jako mstu, kdežto ten ornament na hřišti jako vyjádření osobního názoru. Msta bývá většinou trapná a těžko obhajitelná. Vyjádření osobního názotu bývá různé, v tomto případě ač zhrzené tak účinné a s určitou recesí (navíc to bylo v televizi). Vy jste to přelakovala a fotbalisti si pár zápasů při výkopu budou připadat jako v p..i. No a co?X

0 0
možnosti
S

stepulka

11. 7. 2010 10:51
Re: Ale,ale,ale...

;-D ;-D ;-D R^

0 0
možnosti
V

vladimirbosak

10. 7. 2010 16:06
milostný rozchody

VJe to absťák. Stejný příznaky jak u drogově závislých. Nebezpečné. Osoba není zcela příčetná. Jedná pod vlivem abnormální mozkové aktivity a hormonální imbalance aniž si uvědomuje důsledky. Proto je krajně nezodpovědné opustit partnera bez rozumné dohody a postupného  "soft landing" V

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

10. 7. 2010 18:09
Re: milostný rozchody

;-DParafaR^

0 0
možnosti
JC

chudacek.blog.idnes.cz

10. 7. 2010 12:03
pěkný článek

Opuštění muži jsou někdy ještě horší než opuštěné ženy, jsou ale přímější.

Jednou mě napadl bývalý mé přítelkyně, snažil se o karate. Byl slabší než já, tak jsem ho chvíli jen odstrkoval. Pak jsme si všichni tři (i spřítelkyní) sedli ke stolu, abychom věc probrali. Řekl mi, že mě zabije, pokud ji nenechám. Tak jsem mu v klidu řekl, že když mě zabije, tak půjdu do nebe (tenkrát jsem věřil, i když jsem si nebem taky nebyl jist) a on do vězení. Rozplakal se a řekl mi, že mám pravdu, ale co prý má dělat.. Byl vzdělaný muž (francouzský intelektuál), ale s rozchodem si nevěděl radu. S přítelkyní jsem se seznámil, když už oni byli rozešlí, takže jsem jejich vztah nerozbil, což on věděl.

Považoval ji trochu za své vlastnictví. Nejhorší však bylo, že na ní byl psychicky tak závislý, že nevěděl, jak bez ní dále žít. Přemýšlel jsem pak o tom, jak mohla mít takového dětinského přítele. Byl prý strašně závislý na své mamince (např. denně ji telefonoval) a pak a ní. Měl jistě i dobré vlastnosti. 

0 0
možnosti
S

stepulka

11. 7. 2010 10:54
Re: pěkný článek

Jo, to je život.

Ale vyřešil jste to dobře.:-)

0 0
možnosti
PK

repanak

10. 7. 2010 0:24
Milá Stepulko

je to hrozné, horší než když sprejeři poskříkají náš panelák, který jsme si museli odkoupit v rámci privatizace za dost velké prachy od obce. Já se držím názoru - moc jsem toho v životě nevytvořil tak alespoň neničím. Pozitivní je, že oprava zvýší HDP.

0 0
možnosti
(

(_o-o_)

10. 7. 2010 0:55
Ale no ........... fakt mi to nedá a zeptám se

... cena paneláku byla tržní, nebo ho Město prodávalo pod tržní cenou? .... co mají sprejeři společného s blogem? Poškrábané auto? Ale pohnutky zhrzené bývalky a sprejerů jsou někde úúúplně jinde! ....... cituji "oprava zvýší DPH" ... nepochopil jsem souvislost s blogem.

0 0
možnosti
H

H0PE

9. 7. 2010 21:34
To

asi nepochopí nikdo, kdo byl OPRAVDU zamilovaný a dostal kopačky.

0 0
možnosti
S

stepulka

9. 7. 2010 21:37
Re: To

OPRAVDU zamilovaný nebo OPRAVDU jednoduchý ? ;-D

0 0
možnosti
N

NTPT_V_EXILU

9. 7. 2010 21:28
Jak by jste hodnotila počínání tzv zhrzených manželek

které bývalého pomlouvají, podávají na něj falešná třrestní oznámení z domácího násilí nebo sexuálního útoku na děti, které sabotují jeho styk s dětmi, těmto pak vymývají mozek aby  tátu nenávidělo stejně jakjo ona  a dělají z otce  jen alimentovou kasičku ?  IMHO je to daleko horší než roundupem vypálená  kosočtverec v trávě. Mimochodem: už vidím ženskou kterak se m orduje s kanystrem reglone, gramoxone nebo třeba roundupu  a něco stříká..

0 0
možnosti
LM

Aaron71

9. 7. 2010 21:06
A ještě lepší

Je se rozejít jako přátelé. Přátelé si neubližují.;-)

0 0
možnosti