Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepan A2

21. 12. 2007 18:31
Prubněte ten dopis jednou napsat.

Myslím, že se najde spousta "Ježíšků", kteří by Vás rádi doprovodili.

0 0
možnosti

alex

21. 12. 2007 10:10
Můj pohled

Milá paní, celá ta věc kolem Ježíška souvisí s tím, zdali věříte tomu, že vaši předci pocházejí z opic resp. zvířat. Dívajíc se na vaši fotku, říkám, že ne. Podle mého člověk je Boží dílko (vymysel toho prvního se schopností plodit se) a Ježíšek stejně jako Santa Klaus vyjdou nastejno - jsou fikcí. Realitou je pouze Ježíš, jenž chodil po Zemi a kousek své lásky nám tady nechal. Zůstává nám v těch Vánocích. 

0 0
možnosti

Hucul

21. 12. 2007 6:41
Swinger's party...

Vazena krasna damo, volny vstup na jakoukoli swinger's party uz jiste mate. Staci se na Vas podivat, s takovouhle kockou by se o vstupu nikdo nedohadoval! Ovsem poradila bych Vam se napred trochu otrkat (pokud jste tak jeste neucinila) v mensich pomerech, prizvanim druheho paru ci rodinneho kamarada k hratkam s partnerem. At mate jasno, do ceho jdete. Ja si od Jeziska (potazmo meho snoubence) zase prala vibrator s realistickym mekkym povrchem. To taky asi nebudu na potkani rikat kazdemu, az se zepta, co mi prinesl Jezisek... ;-D

0 0
možnosti

A & J

21. 12. 2007 21:56
Re: Swinger's party...

Byli jsme pred mesicem s pritelkyni poprve na swingers a rozhodne se neni ceho bat.Naopak, byl to moc hezky zazitek a pokud Vas to laka,tak to rozhodne doporucujeme vyzkouset.

Jsme mlady par (20, 23),takze jsme mozna odvaznejsi,ale presto vekove se ucastnici na takove akci pohybuji mezi 20-50 lety,takze to rozhodne neni zadny ulet pro mladez:-)Navic, jako samotna zena mate vstup zdarma.A pokud jde o nejake otrkavani se doma s jinym parem nebo co, tak toho urcite neni zapotrebi,taky jsme tam sli uplne nezkuseni a nervozni,ale nakonec jsme nelitovali.Ani se nemusite s nikym stridat (my jsme to nedelali),staci zazit tu uvolnenou atmosferu a krasne prostredi luxusniho klubu.Doporucujeme prazsky klub Paradiso,ktery je opravdu na urovni s moc prijemnymi majiteli.Takze pokud Vas to laka,sChutiDoToho:-)

0 0
možnosti

Pepa

21. 12. 2007 2:43
kazde prani se vyplni pokud se chce

ten dopis by se jeziskovi ale asi hodne libil

0 0
možnosti
  • Počet článků 525
  • Celková karma 22,65
  • Průměrná čtenost 2370x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih