Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

krmelec...pršelo...ráno jsem byl od těch špryncliků pruhovanej jak šraňky;-) ...ale to už je hodně dávno

1 0
možnosti
Foto

;-D ...ráno? To jsi řádil až do rána a na zádech? 8-o Téda, to musela být jízda ;-)

0 0
možnosti
Foto

vzpomenul bych na Velorex:-):-)

1 0
možnosti
FF

R^:-)..zprvu zdá se malým býti, ale po odepnutí plachet, lze končetiny mezi kostrou různě proplést a dokonce tak získat oporu pro jisté pozice...

0 0
možnosti
Foto

Co já už vím. Utkvěly a hned se vybavily dvě ... jednou na poli, kdy jsme si poté všimli cedule s upozorněním, že pole je ošetřeno nějakým jedovatým svinstvem a jednou v zimě v lese na pařezu. Drobet mi omrzla záď.

2 0
možnosti
Foto

... hlavě, že jste se neotrávili ;-) a ty vzpomínky stojí za to.

0 0
možnosti
MK

Takže Štěpánko. Zavařeno deset sklenic okurek, takže už jich máme 47, plus jsem dnes donesl ze zahrady okurky na dalších pět sklenic. Rybízového sirupu skoro šest litrů plus osm skleniček rybízové marmelády a to mám ještě cca 15 litrů rybízu v šopě. Jinak nevím co budu dělat s melouny. Letošní italské počasí způsobilo, že jich mám dvacet velkých jak fotbalové míče, stejně jako neobyčejné množství rajčat a paprik. ;-D

2 0
možnosti
MK

A pak jsem ještě zvědav na účet za vodu;-(

0 0
možnosti
FB

Já se podělím o zážitek, který je lehce mimo téma, ale v širším smyslu s ním také souvisí. Před časem jsem byl pozván na svatbu svého kamaráda jako jeho svědek. Kamarád to pojal celé opravdu velkoryse a celou svatební společnost cca 80 lidí ubytoval na tři dny v horském penzionu, který vlastní jeho bratr. Přijel jsem i se svou partnerkou a hned po příjezdu mě kamarád se šibalským pokrkáváním při ubytovávání upozornil, že z jedné strany vedle nás budou bydlet jeho rodiče a z druhé strany prarodiče nevěsty a tak nemáme příliš divočit.

Hned první předsvatební noc jsme, když jsme se vrátili se zapíjení svobody jsme vyzkoušeli jestli je postel opravdu zcela funkční a příjemně unaveni upadli do spánku. Ve tři hodiny ráno nás probudilo rytmické povrzávání za naší hlavou okořeněné nárazy pelesti do zdi. Zvuky přicházeli ze strany, kde, jak nás upozornil kamarád, bydlí výše zmiňovaní prarodiče. Pobavilo nás, že zrovna my jsme dostali avízo, abychom nerušili, ale staříkům to nikdo asi nesdělil. Ráno kolem šesté se to celé opakovalo.

Těsně před desátou (sraz byl v půl jedenácté před penzionem) přišla třetí rundička. Po svatebním veselí asi kolem půl čtvrté ráno znovu( a to se staříci zdejchli hned po hostině, takže asi nezaháleli ani před naším příchodem)

Kolem čtvrté povídám přítelkyni: "Už mě ten vitální dědek leze na nervy! Za prvé nasazuje laťku nebezpečně vysoko a za druhé by mě zajímalo, co zobe. Teď nebudu dělat vlny, ale ráno tam naběhnu a poprosím je, jestli by nechtěli tu postel drobátko odtáhnout od zdi, že sice obdivuji jejich apetýt a výkonnost ale, že bych se rád v klidu alespoň jednu noc vyspal."

4 0
možnosti
FB

Jak jsem řekl, tak jsem ráno udělal, cestou ze snídaně jsem zaklepal na dveře a když nepřišla žádná reakce, zkusil jsem to znovu, pak jsem vzal za kliku a vešel dovnitř, kde se mi naskytl obraz dvou malých cca 5-6 letých klučinů. Jeden skákal na posteli a druhý klečel u čela postele a bavil se tím, že s ním viklal a narážel do zdi. Když jsem se zeptal. kde mají dědečka s babičkou, tak mi řekli, že ti bydlí ještě o pokoj dál, že si vyměnili pokoje, protože děda chtěl ten s televizí........

5 0
možnosti
MS

S tou kopulí se vám to povedlo. Co jiného se dá v kopuli dělat, než kopulovat. ;-D

3 0
možnosti
FF

;-D..no jo, nejblíž mám páter noster, by se to muselo sfouknou během míjení strojovny....

A co takhle v tandemu při seskoku padákem?....by byl adrenalin...stihne, nestihne?;-D

0 0
možnosti
AAP

Seskok beru, ale pouze s předehrou ;-D zbytek je mi jedno ;-)

1 0
možnosti
FF

;-D..pravdu díš, v tichosti se člověk děsně okrádá...když do šílenosti, tak s kraválem..dobrý je to např. v říjnu....tě přehluší jeleni..

No jo, ale plánuj to, že?

2 0
možnosti
AAP

Dráždivě splynout ;-)

Víš co je nejobtížnější, když musíš? I na tom nejšílenějším místě? Udržet se v tichosti. :-P

1 0
možnosti
AAP

;-O Zase! Kurňa! Co to máme s diskuzí? Saharský žár nám vyhazuje vlákna?

...

F.F. odpovídala jsem tobě ;-(

0 0
možnosti
JG

Tak jsem si Štěpánko taky udělala inventuru vlastních zážitků a nejveselejší to bylo asi při rybaření - v tom nejlepším se začal třepat prut a na vlasci se zmýtala jakási ryba a můj manžel chtěl ke zdárnému konci dotáhnout obojí:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 526
  • Celková karma 21,49
  • Průměrná čtenost 2336x
Autorka nápadů překračujících rámec všedního dne ........ 
Knihy MOUCHA V LIMONÁDĚ a ZÁKLADY ŽENSKÉ ŽÁDOSTIVOSTI si můžete objednat na adrese: stepanka.bergerova@seznam.cz,  
Více informací na Facebooku -(https://www.facebook.com/mouchavlimonade)
Budu ráda za vaši recenzi na Databázi knih