Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

20. 12. 2010 14:18
Copak obřízka...

Ale lobotomie, kterou absolvovaly některý konvertitky, to je snad ještě horšíRv

0 0
možnosti
I

Ibitamuno

24. 6. 2008 0:04
Ja osobne povazuji zenskou obrizku za neco strasneho

Nejen ze to hrozne pote vypada, zena je ochuzena o poteseni ze sexualniho aktu, casto je to pro ni bolestiva zalezitost. Nechapu, jak nekdo  tady muze tvrdit, ze zena bez obrizky ci s obrizkou ma stejny prozitek ze sexu.

Je to barbarsky zvyk. Neni nicemu prospesny, je to brutalni.

Ty slavne salonni muslimky by ji mely podstoupit a pote bych chtel videt, jak je jejich nadseni vuci panu prokokovi stejne velke!RvRvRv

0 0
možnosti
VF

vlasec

20. 12. 2010 14:03
Re: Ja osobne povazuji zenskou obrizku za neco strasneho

Možná bych stejně jako autorka dodal, že nejde o vliv Islámu jako spíš o Afriku jako takovou. A ne-muslimové to v Africe mnohdy praktikují ještě víc a ještě radikálněji. Ač mi Islám jako náboženství moc "nevoní", nemám důvod bojovat proti němu nečistě.

0 0
možnosti
HW

never never

25. 4. 2008 17:55
Tak v Koranu nestoji nic , aha

Myslim, ze jste to byla vy, kdo tady dokolal opkauje, ze co koran NEAZKAZUJE ; TO JE DOVOLENO.

Doufam, ze se nemylym, obrîzka je tedy dovolena, nikdo ji nezakazal. V Egypte  je 98% zen, tedy vsechny obrezano a Egypt je muslimska zeme. To mi staci.

0 0
možnosti
AY

proctonejde

16. 5. 2008 15:31
Re: Tak v Koranu nestoji nic , aha

jde videt, ze ctete mezi radky a nebo promyslene premilate neco, co mozna pravda je, ale zamerne nebo nezamerne, michate hrusky s jabkama. Jak jiz je v clanku zmineno, obrizka byla pred islamem, pise se o ni, protoze existovala v te dobe ,kdy Koran byl sepsan, ale soucasti Koranu neni, pouze muzska obrizka. Mimochodem muzska obrizka je zdravi prospesna. K smichu je i vas termin v Egypte je 98% zenA posledni veta Egypt je muslimska zeme, to mi staci.

Kdo zavira oci jste vy!!!Obrizka je dlouholeta tradice, nevysla z Koranu tedy z islamu!!!!!! To je prosty fakt!!!Neplet te si pojmy, Kultura neni nabozenstvi! Nabozenstvi je maximalne soucasti kultury!!!

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

25. 4. 2008 10:59
křesťanská obřízka

afričtí křesťané provádí také ženskou obřízku

a to nemluvím o tom, že křesťanský idol, tzv. ježíš, byl také obřezaný - mužská obřízka je stejně špatná jako ta ženská

0 0
možnosti
A

Aabulafia

25. 4. 2008 15:30
Re: křesťanská obřízka

trošku alibista ne?

mužská obřízka stejně špatná jako ta ženská?

mužská obřízka se dělá většinou z hygienických důvodů a sexuální potěšení člověka z aktu nezmění, nebo jenom minimálně

ženská obřízka se dělá proto, že je chlap neschopný, a bojí se, že by mu ženská zdrhla, případně spala s někým jiným - a jak se tomu nejlíp ubránit? sebrat jí potěšení ze sexu, případně ještě zařídit, aby při tom cítila bolest

A jestli jsem tě ještě nepřesvědčila, tak si prosím stáhni kalhoty, vem do ruky nůž, uřízni si celý žalud a máš tu nejjemnější formu ženské obřízky ;-)

0 0
možnosti
HF

Klotilda

25. 4. 2008 9:42
Patnác století bez změny?

Takže islámské náboženství ani v zemi kde má drtivou převahu není schopno vymítit barbarské zvyky.Příště nás můžete  seznámit s masivním užíváním nealkoholových drog  v islámském světe.Katastrofálními důsledky tohoto trendu a efektivitě působení  náboženství na otce (a matky) feťáky. 

Každá společnost má své problémy .Vytvořením skanzenu se ale nevyřeší naopak.

0 0
možnosti
K

kion1

25. 4. 2008 9:49
Re: Patnác století bez změny?

R^

0 0
možnosti
JB

fanda016

25. 4. 2008 6:08
boží stvoření se nemá měnit?

... pak nechápu proč ve větě před tím mám nařízeno se holit a provádět obřízku ... krásný příklad jak je korán zmagořený stejně jako vy, díky ;-D

0 0
možnosti
AY

proctonejde

16. 5. 2008 15:41
Re: boží stvoření se nemá měnit?

to ze se clovek holi je veci hygieny, Buh proste myslel na vsechno, a co je na tom spatneho, ze se clovek holi? a nesmrdi?

Muzska obrizka je veci hygieny a je take velmi zdrava, viz. americti vedci prisli na to ,ze muzi obrezani maji mensi sance na zanety udu, pohlavni nemoce........atd.  

0 0
možnosti
EC

AKSAMIT

24. 4. 2008 22:53
Ja preferuju

zenskou prerizku......;-D

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

24. 4. 2008 22:40
Ženskou obřízku

by měly povinně absolvovat konvertitky, aby dokázaly, že to s islámem myslí vážně. Nejlépe by bylo provedení obřízky 5 cm pod bradou, a pěkně dokola.

0 0
možnosti
K

kion1

24. 4. 2008 22:13
Volič Národní strany

Je to předislámský zvyk, který přejaly prakticky všechny muslimské státy(např.jemenský "parlament"nedávno odmítl návrh zákona zakazujícího ženskou obřízku), a praktikují ho ještě vyjimečně některí křesťané a animistické kmeny v Africe!!!!!!!!!!!!

To, že islám přijal tuto zvrhlost za svou, myslím v kontextu s ostatními muslimskými počiny, není třeba vůbec komentovat!!!:-©

0 0
možnosti