- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
MERGUEZ
500 gr mleteho hoveziho
500 gr mleteho jehneciho
200 gr hoveziho tuku
8 lzic vody
sul, pepr
1 lzici Harissy, nebo palive mlete papriky (podle chuti)
cely mensi cesnek
trosku skorice
lzicku mletych seminek koriandru
lzicku mleteho kminu
trosku oliv oleje
cerstva na drobno nasekana petrzel
-muzete pridat i cerstvou nasekanou matu
-vse umeleme na mlynku na maso na hrubo
-hmotou naplnime jehneci tenke strevo ca. 12 cm dlouhe a 2.5 m siroke, pozor na vzduchove bubliny
-povesime na 1 den do sucha
-grilujeme nebo smazime, pred dosmazenim je propichneme, negrilujeme na moc velkem ohni a ne moc dlouho, byli by moc suche
V Tunisku se vetsinou griluji a plni se do baget s grilovanym salatem a volskym okem, syrem atd.
DOBROU CHUT
Další články autora |
Minulý týden jste soutěžili se sebamedem o kosmetiku pro nejmenší. Tento týden si pojďte zahrát o péči pro vás, a to konkrétně o řadu Anti-Redness,...