- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
S tou vepř. kotletkou nebo kuřetem to bude jistě výborné. Už se těším. Možná i k vařenému hovězímu. Díky.
to je dobre, ze jste to sem supla (at uz okopirovane nebo ne). hned si ji pripravim
Nic proti tématu, ale když už něco doslova obšlehnete, nebylo by špatné taky přidat odkaz.
" Maso osolíme, vetřeme do něj česnek a posypeme ho kořením. V pekáčku rozehřejeme sádlo, maso opečeme a podlijeme horkou vodou. Pečeme za občasného podlití, přelití vypečenou šťávou a obracení.
Před koncem pečení přidáme do výpeku nadrobno nakrájenou cibuli a maso potřeme medem rozmíchaným v trošce vody. Prudce zapečeme, až med trochu zkaramelizuje. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Výpek zahustíme moukou a povaříme.
Maso podáváme přelité šťávou s houskovým knedlíkem a zelím."