Diskuse
Harissa-domaci
Děkujeme za pochopení.
Larch2407
František 1.
My jsme tu hrozně prožraní
S tou vepř. kotletkou nebo kuřetem to bude jistě výborné. Už se těším. Možná i k vařenému hovězímu. Díky.
motylek_02
juj
to je dobre, ze jste to sem supla (at uz okopirovane nebo ne). hned si ji pripravim
Vagabundinha
ach ten kopírajt
Nic proti tématu, ale když už něco doslova obšlehnete, nebylo by špatné taky přidat odkaz.
Todd Bertuzzi - vrah cenzorů
Staročeská vepřová kýta
" Maso osolíme, vetřeme do něj česnek a posypeme ho kořením. V pekáčku rozehřejeme sádlo, maso opečeme a podlijeme horkou vodou. Pečeme za občasného podlití, přelití vypečenou šťávou a obracení.
Před koncem pečení přidáme do výpeku nadrobno nakrájenou cibuli a maso potřeme medem rozmíchaným v trošce vody. Prudce zapečeme, až med trochu zkaramelizuje. Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Výpek zahustíme moukou a povaříme.
Maso podáváme přelité šťávou s houskovým knedlíkem a zelím."
- Počet článků 24
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2117x
Created by Crazyprofile.com