Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po přečtení Vašeho blogu jsem v blízkosti mého bydliště navštívil obchod Sketchers. Mají tam spoustu pěkných a praktických bot. Prodavač byl velmi ochotný.

Vyzkoušel jsem si tam několik párů a koupil jsem si hned dva páry bot: jedny napodoma a jedny na běhání/na procházky venku.

Již léta mám potíže - nepříliš velké - se zády. Snažím se je dobrým držením těla a cvičením zmírnit. Předpokládám-očekávám, že tyto boty mi také pomohou. :-)

Děkuji Vám za tento článek.

0 0
možnosti

Kdyby to bylo tak jednoduché. Na bolest kloubů má vliv spousta neduhů: Artróza, artritida, dna, lymská borelióza, snížená funkce štítné žlázy, infekce v těle, chybné držení těla, nebo taky špatné boty.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pěkný praktický článek. R^ Dobré boty jsou velmi důležité.

Občas mívám problémy se zády. Trochu jsem zagoogloval a našel pár obchodů v mém okolí, kde Sketcher boty mají. Dokonce jeden obchod s názvem Sketchers. Vbrzku tam zajdu a nějaké jejich boty si tam vyzkouším a když se v nich budu cítit dobře, tak je i koupím.

1 0
možnosti
PK

Když jsem pracoval ve státech objevil jsem boty od fa Caterpillar, ani jsem netušil, že tento světoznámý výrobce stavebních strojů šije v rámci svého holdingu boty,byly bezvadný. Po návratu domu jsem si je znovu několikrát koupil a pak se najednou z obchodů vytratili. Tak jsem přešel na jiné značky, ale Catky to nebyly, v posledních pár letech už zase jsou k dostání a já těch bot fakt zlikviduji velmi mnoho.

1 0
možnosti
Foto

Ara, Gábor,apod. Máma vždycky říkala- Oči, zuby, nohy. Vražte do nich třeba poslední prachy,:-)

2 0
možnosti
IL

I32v21a18n68a 81L14a81n80c97e

19. 8. 2021 15:44

Vaše maminka měla pravdu. Nešlo o prachy, protože jedny Skecher mi vydrží dlouho, zatímco ty boty za 16 dol. se musí rychle měnit. Na krátké pochůzky jsou dobré, lae jenom na chvíli. Skechers stojí různě: 60, 70 dol. Není to hrůza.

2 0
možnosti
Foto

R^Mně vždycky vyhovovaly Prastige, měli je v krámku od nás za rohem. Pak jsme se přestěhovali a navíc Prestige kamsi zmizely, tak jsem si nemohl vybrat, až jsem skončil u Reeboků. Pak jsem se dozvěděl, že Prestige kdysi okopírovali od Reeboků kopyta na výrobu bot a rázem mi bylo jasno. Tak přeju příjemné ťapání:-)

2 0
možnosti
IL

I18v46a39n45a 31L73a48n42c46e

19. 8. 2021 15:46

Díky, i vám příjemné tˇapání, i když jsem si myslela, že v tuto dobu budu už tˇapat v Čechách. ČLOVĚK míní, ale vláda si děla svoje pravidla a všechno mění...

1 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 18,13
  • Průměrná čtenost 955x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik