Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Když jsme se v r. 2005 vrátili z USA, tak jsme se tady cítili o moc svobodnější než tam.

1 0
možnosti
RJ

To bylo 2005, od té doby se i tady přitáhly šroubky

1 0
možnosti
PK

Přenášeli to na CT2 a fascinován jsem sledoval. V naší verzi by diskuse sklouzla k vulgaritám a napadání, tady to bylo o něčem jiném...doufám,že se naší politici koukali..alespoň tedy někteří.;-D

2 0
možnosti
JL

Sedel jsem u televize 7 a pul hodiny. Co jste pani Lance napsala, je uzasne. A pravdive!! Diky za to.

Ja pouziji vas prispevek jako ukazku nasim politickym idiotum, jak se resi problemy v demokratickem state. Jen je treba mit takovou organizaci statu, kde je mozno ziskat informace (dobre nebo spatne) o kazdem politikovy nebo ciniteli ve statnim urade. A tyto problemy projednat v Parlamentu (Snemovne nebo v Senatu) a pred ocima obcanu. To jsme se jeste nenaucily. Jaka skoda. Jen si predstavme v takovem sezeni naseho preniera a ten by musel pod prisahou odpovidat na otazky nasich zastupcu v Parlamentu. A obcane by meli moznost posouzeni. Tak vypada DEMOKRACIE!!!!

1 0
možnosti
PB
LF

L92u96k74a46s 70F61i68k50r

25. 7. 2019 22:26

Tez jsem se pobavil ... ale yukonsky Bilina jiste bude Muellera hajit. ;-D

2 0
možnosti
JS

R^ Karma

Vy jste mi to paní Ivano vyfoukla, ale to nevadí. Několik poznámek pod čarou:

- moc jsem přemýšlel jak přeložit "exonerate". Nejblíž by asi bylo "ospravedlnit". "Osvobodit" se mi nějak nezdá, snad proto, že se mi pod tím opravdu vybavuje jako kontext osvobození z vězení. Tady šlo o právní justifikaci obžalovaného a o to jestli se prokurátor má o ní starat. V právním řádu, kde vládne předpoklad neviny, je to očividně nesmysl, což Turner a Radcliff Muellerovi pěkně naservírovali.

- Jedním z 19 právníků v Muellerově týmu byla Jeannie Rhee, která nejen přispívala Demokratům, ale dokonce zastupovala Hillary Clintonovou v několika případech jako advokátka. To byl jasný konflikt zájmů a Kelly Armstrong měl na Muellera jít ve věci ostřeji.

- Některé důležité věci v prezentaci Muellerova spisu se dost těžko vysvětlují. Je jasné, že AG Bill Barr vyzrál na komandantech, kteří za Muellera tu zprávu sepsali. (Experti se shodují, že tým ve skutečnosti vedl Andrew Weissmann). Oni schválně nechali kauzu Trumpovy obstrukce plavat s tou pitomou poznámkou, že tím Trump není "exonerován". Tím dali Bill Barrovi příležitost, aby na základě zprávy prohlásil, že obstrukce Trumpa nebyla prokázána na základě prezentované evidence, tudíž nula. To se jim samozřejmě nelíbilo a napsali Barrovi dopis, že s jeho popisem právního dopadu spisu Mueller nesouhlasí. Nakonec došlo ke střetu a Mueller ustoupil z tvrzení, že prezidenta neobvinil pouze proto, že by to bylo proti směrnicím ministerstva. Včera na to Demokrati znovu tlačili, a on znovu tvrdil něco, co před tím písemně popřel. Byl proto nucen to v pozdějším řízení odvolat.

- Bylo bolestně zřejmé z Muellerova vystoupení, že pán je na tom duševně dost špatně, a v komentářích jsem slyšel že trpí pokročilou demencí, což by opravdu odpovídalo. A i když měl chvílemi jasné chvilky, je jasné, že to není člověk schopný delšího soustředění a ko

6 0
možnosti
LF

L32u85k47a45s 53F84i21k24r

25. 7. 2019 22:31

"Bylo bolestně zřejmé z Muellerova vystoupení, že pán je na tom duševně dost špatně, a v komentářích jsem slyšel že trpí pokročilou demencí, což by opravdu odpovídalo. A i když měl chvílemi jasné chvilky, je jasné, že to není člověk schopný delšího soustředění a ko"

to byl tez duvod proc si ho DemocRats vybrali - perfektne pauje k politruckam okolo AOC, Nazi Pelosi a Jeepu "Cheokee" Warren.

2 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 17,75
  • Průměrná čtenost 942x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik