Diskuse

Nadlidi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB
JL

Zde mohu jen rici pravdivost nasich predku. "Jak zasejes, tak sklidis".

Vice neni treba komentovat. Jiz pro zapomenuti prava vsech skupin spolecnosti byt rovni mezi sebou.

0 0
možnosti
TB

Úměrně různým dotacím přibývá přesně takových lidí, jaké popisujete. A protože se žádný z nich nikdy nemusel prosadit v tržním prostředí jako většina z nás, trpí silným pocitem nadřazenosti a vyvolenosti. Proto také silně tlačí na různé formy cenzury a ohání se nálepkami, z nichž nejčastější je "nenávist", moderně "hejt" - v překladu to znamená "nesnesu kritiku a nemám na ní argumenty" .

6 0
možnosti
DP

Vas clanek mi pripomenul prihodu pred par lety s jednou papalaskou z nasich zelenych. kteri vsude horli pro verejnou dopravu, ale noviny vystouraly skutecnost, ze ta pani si vesele jezdi za drahe penize taxikem, misto toho, aby pouzila verejnou dopravu. No a ona se branila trochu podobnou obhajobou jako ta pani Cori Bush.;-€ Kazat vodu a pit vino;-(

8 0
možnosti
VV

Uz je tomu hodne dlouho, co nemecti zeleni ostentativne jezdili do svych kancelarich v mestkem zastupitelstvi co dokonce Bundestagu na kolech. A inicioval to ten zdejsimi diskutery oznacovany jako terorista Joschka Fischer.

1 0
možnosti
LH

Ale vždyť my tyto nadlidi máme v poslanecké sněmovně.Nejenže mají nehorázné platy, ale přitom ještě odklánějí státní peníze (zakázky) pro ně, respektive požadují provize.

Když nepřijde dělník do práce je vyhozen.Oni ne.Když dělník udělá zmetek musí ho zaplatit, oni zmetkový zákon novelizují do měsíce.Když dělník je opilý v práci, tak má vyhazov.Oni se opilí ještě producírují a dokonce i hlasují.Když dělník odmítne práci nebo ji blokuje (jako poslanec Volný) tak má vyhazov, on má zaplatit pokutu, ale do dneška ji nezaplatil.Proč se jim ta pokuta nestrhne z výplaty jako normálnímu dělníkovi za zmetek?Kolik platí obyčejný dělník za jídlo v restauraci a za kolik mají jídlo a alkohol v poslanecké kantyně?Jak je možné, že se v jejich kantýně prodává alkohol když se v práci nesmí ?

A tak bych mohl napsat desítky případů kdy jsou něco víc než obyčejní lidé.

10 0
možnosti
Foto

Lidstvo je nepoužitelné.... Ruský spisovatel F. M. Dostojevský měl pravdu. Už se tak děje - a nejen v "zemi svobody"- v Americe.

7 0
možnosti
Foto

To je sileny. Nadlidi uz tady byli mnohokrat a pokazde z toho byl obrovsky prusvih.

11 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 18,25
  • Průměrná čtenost 942x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik