Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

To byla Laura Ashley nebo je to shoda jmen?

0 0
možnosti
IL

Podle mne shoda jmen. U nás je to pouze Ashley. Laura Ashley je i v CR a co prodávají?

0 0
možnosti
Foto

Tak z tohohle by se mi něco stalo!

1 0
možnosti
IL

Mně málem taky, skákala jsem z kůže.;-(;-(;-(

1 0
možnosti
MB

Četla jsem první část a byla jsem zvědavá, jak to dopadlo. Já už bych měla adrenalin v červených číslech mnohem dřív. Já bych hlavně nevydržela v obchodě tak dlouho, i za cenu že nebudu mít přesně tu ložnici, která mě tak okouzlila.

1 0
možnosti
Foto

Jsou tomu zrovna 2 roky, co nám domú přivezli ze známé nábytkové prodejny pod názvem začínajícím na písmeno "A" nové manželské postele, tedy dvě postele vedle sebe, které vytvoří ono známé letiště. A protože kromě matrací nebylo možné do malého panelákového výtahu nic dostat a výnos byl placený, tak nám opravdu všechno vynesli hezky nahoru až do 9. patra bytu. A ačkoliv byla montáž zdarma a když jsme viděli, jak jsou mládenci z "těch schodů na šrot", tak jsme je raději poslali pryč. A protože jsme s mou ženou oba manuálně zruční, rámy postelí jsme si podle návodu s přiloženým spojovacím materiálem za hodinu smontovali sami. 8-o

1 0
možnosti
MB

Já si na nábytek taky stěžovat nemůžu, zato jsem opustila svůj oblíbený e-shop. Bydlíme v podkroví, takže automaticky platíme výnos do bytu. Když se stalo poprvé, že přijel řidič sám a předpokládal, že si myčku potáhnu nahoru sama, ještě bych pochopila, že chyba se stát může. Když mi ale volali podruhé "budete zítra doma..." s tím, že zase přijede řidič sám, už jsem byla protivná.

2 0
možnosti
ND

Tak finále tedy zajímavý...

Asi jsem měla štěstí, ale když jsem se před 6 lety zařizovala, tak veškerý nábytek přivezli komplet a to co se montovalo bylo smontováno...

Správně, nedat se! Asertivita se vyplácí :-)

1 0
možnosti
VV

Tak tady mezi zapadonemeckymi revansisty maji firmy dodavajici nabytek tu nejhorsi povest.

0 0
možnosti
Foto

R^No, teda moc velká reklama pro firmu to od nich rozhodně nebyla:-(

0 0
možnosti
IL

I72v89a67n93a 41L62a42n63c35e

30. 6. 2021 13:34

Já si myslím, že oni to tak dělají často. Zmíní se o pojištění a už ho tam zahrnou finančně. Kdo má náladu číst každý šroubeček, který tam zapíší.

4 0
možnosti
Foto

Se zájmem přečteno a potvrzeno: svět náš vezdejší je všude stejný. – Mimoděk jsem si vzpomněl na naši lekci podobného typu. Nemáme komnat jak na zámku, proto jsme do obýváku koupili před časem dvě sedačky – jednu větší s tofou, jednu menší; obě rozkládací. Když přijedou mladí s vnučkou a jejím boyfriendem, vyspí se u nás relativně pohodlně. – Toho dne byl pátek, když chlapci z dodavatelské služby vynesli zboží do patra, zjistili (jsme), že jedna část neprojde dveřmi. Oni pravili, že mají ještě další dodávky, část sedačky nechali na chodbě o odjeli – s tím, že přijedou další den dopoledne, nábytek rozmontuji ... atd. --- Počkal jsem, až přijede odpoledne syn z práce a poradili jsme si sami, museli na to být dva chlapi. --- Další horor: ještě předtím jsme si nechali v jiné prodejně koberec oříznout na míru, specialista se holedbal: „Žádný problém“ (takoví jsou vždy podezřelí). Poté, co koberec dodali jsem zjistil, že se do místnosti nevejde: byl na jedné straně o půl metru širší. Tak jsem si ho musel opižlat sám. Tož tak.

1 0
možnosti
IL

I39v17a97n31a 11L88a53n31c92e

30. 6. 2021 13:37

Myslela jsemsi, že v Čechách je to lepší.

0 0
možnosti
  • Počet článků 395
  • Celková karma 18,14
  • Průměrná čtenost 955x
Listen to the wind,

IT TALKS.

Listen to the silence,

IT SPEAKS.

Listen to your heart,

IT KNOWS.

(Native American Proverb)

 

Seznam rubrik