Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud začátkem roku se šířil covid už čile v USA, znamenalo by to, že se jedná o amíckou chřipečku, kterou vyvezli amíčtí námořnici do Wuchanu, což by plně vysvětlovalo výroky Trumpa.

1 0
možnosti
VN

Matka často dobře poradí ...R^;-)

1 0
možnosti
IL

Ale děti nerady poslouchají.;-)

0 0
možnosti
HM

Je to pravděpodobné, filharmonici z našeho města si takhle obrovskou "chřipku" dovezli z kraje roku z Číny..

2 0
možnosti

Takže Pražský symfonický orchestr Číňani svojí nenávistí Prahy zachránili! :-)

1 1
možnosti

R^

To byla nejspíše koronavirová infekce! Ta už je tu s námi déle! Známí nám svědčili, že již v prosinci letěli do JAR a za nimi celou cestu kašlala číiňanka. Oni pak celý pobyt prostonali. Převážně jde o lehké případy!

A my jsme pro to zastavili ekonomiku se ztrátou nejméně půl bilionu korun. Proto asi naše vláda rozhazuje peníze na všechny strany. On to někdo zaplatí! Víte kdo? No jasně! A těch peněz, co se cestou ztratí...

:-)

3 0
možnosti
LH

my jako vláda nebo my jako EU? - to je dost velký rozdíl. Pokud se nepletu Babiš rozhodně nechtěl zastavit třeba Škodovku

1 0
možnosti
Foto

I16v35a39n 15V76e83s80e86l56ý

25. 8. 2020 14:25

To také může být prostě tím, že skoro každý člověk když čte o nějaké nemoci a jejích příznacích tak najednou poznává svoje zdravotní příznaky. Tak prostě funguje psychika.

Prostě vaši "mladí" si prodělali nemoc podobnou, až dle následných poznatků, covidu což ale nevylučuje že to covid byl i v té době.

Já měl problém s příznaky mírného covidu už v půlce listopadu a také mě ta myšlenka na covid na jaře napadla. Tak prostě funguje mozek na základě informací a ty jsou od konce února mnohonásobně převyšující únosnou mez.

2 1
možnosti
Foto

Referovala mi dcera, jak si doktoři v lednu stěžovali, jaká mezi lidmi koluje podivná chřipka, tak bych se vůbec nedivil, kdyby to byl COVID. Léčba slepičí polévkou zabírá asi podobně jako silným hovězím vývarem, tedy velice dobře a je to širokospektrá medicína. Na ibalgin (nebo podobné léky bruffenového typu) nedám dopustit, říká se jim růžový zázrak, akorát se s nimi člověk nesmí předávkovat.

Tak ať jste všichni zdrávi:-)

7 0
možnosti
LH

Nebyl, Seznam dělal testy a výsledek byl nula nula nic....

0 0
možnosti
Foto

Prof. Ing. Stanislav Kmoch, CSc. vedoucí laboratoře pro studium vzácných nemocí při první lékařské fakultě v Praze, uvádí covid 19 není žádná vzácná nemoc, Kdyby se lidé, kteří měli teplotu 38 stupňů celsia postavili do řady 97 bych ve skutečnosti mělo chřipku a covid. Vždycky platilo, že zhruba pět procent lidí, kteří mají chřipku, mají zároveň koronavirovou infekci. Není to něco nového, co by géniově Wu-chanu vymysleli a roznesli mezi nás.

4 0
možnosti