Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

6. 3. 2011 11:51
bohužel

Ono kdyby šlo jen o umělecký dojem, to jste si mohla pustit podobné představení zalevno (vlastně zadara) doma v televizi Neboli, návštěva divadla je dnes skutečně pouze společenskou událostí. Asi ne sama, ale s partnerem, oba v gala, reprezentativní chodby divadla kde se jde promenádovat a tiše zdravit známé. Pak si sednete, a sledujete onu slátaninu (podobně jako v telce,ale tam aspoň můžete přepnout na jinej program).  Za což  zacvakáte několik stovek za lístek.

Je to jako u stravování-můžete si nakoupit polotovary v hypermarketu a doma ohřát a nebo jít do nobl restaurace-rozdíl v ceně je několik stovek ale najíte se úplně stejně. Rozdíl je skutečně jen v tom společenském imidži.

Takže na otázku Divadlo žije  nebo umírá, zní odpověď, "Dokud na to někdo má" - nikoliv sledovat kulturní pořady, ale připlácet si těžké peníze  za společenské akce..

0 0
možnosti
EŠB

beneva

6. 3. 2011 15:26
Re: bohužel

No, já jsem pro divadlo. Nejde jen o tu společenskost, i když něco na tom je, být v gala a koukat na lidi taktéž v gala. Jde hlavně o ten prožitek. Sledování představení, kdy tzv. dýcháte s herci stejný divadelní prach a sledování téhož v televizi je nesrovnatelné. Předeslala jsem, že jsem divadlem žila a mám ho ráda.

Titulek je trochu patetický, to uznávám.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

6. 3. 2011 3:34
:o)

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1573x