Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

janbenesjan

22. 2. 2009 19:30
všeobecně

    Velevážení majitelé výdělečných realit,

jak vidím jsem sám kdo se vám snaží oponovat. Ta  LÚZA  ja vy  těm chudším říkáte nemá na internet a proto bude rozumnější tuto diskuzi uzavřít. Možná, že se v nedaleké době dočkáme toho,že vám ta vámi opěvovaná "ruka volného trhu" sama přistříhné vaše honosná křidélka.

0 0
možnosti
MV

Martin V

23. 2. 2009 6:51
Re: všeobecně

Nejsem majitel výdělečných realit a jestli si myslíte, že lůza nemá internet, tak se podívejte na diskuze na novinky.cz

Stále jste neodpověděl, proč si myslíte, že když chce někdo žít na více než má, ostatní mu to mají doplácet.

Chápu, že se stane tragedie - člověk přijde o praci, nemoc a podobně, to si pomoc rozhodně zaslouží. Ale pokud někdo je zdravý a pracuje, tak kolik si vydělá - jen tolik si může dovolit utratit a nevidím jediný důvod život takového člověka sponzorovat z penez ostatních.

K té poslední větě - pracoval sem za deset tis a manzelka byla na materske s dvema detma a místo toho abych natahoval ruku k ostatním, začal sem neco dělat a povedlo se to a během té doby mi nikdo z Vás milosrdných nepomohl a ani jsem po Vás pomoc nechtěl, teď již vím, že si poradím i příště a navíc myslím na zadní kolečka, takže asi tak...R^

0 0
možnosti
MV

Martin V

22. 2. 2009 9:38
Ono se to krásně

Ono se to krásně panu B. utrácí z cizího, kolik domů s regulovaným nájemným pan B. vlastní?

Také máte chybu v tom výpočtu, majitel domu bude chtít pravděpodobně, když ne vydělat, tak se alespoň tím domem uživit a také bude muset šetřit na opravy a rekonstrukci po těch 20ti letech, to je od něj hrozně sprosté viďte?

0 0
možnosti
J

janbenesjan

22. 2. 2009 11:49
Re: Ono se to krásně

Když už poukazujete na chyby,vyjadřujte se konkrétně.

0 0
možnosti
MV

Martin V

22. 2. 2009 9:35
nemáte to moc konzistentní

V minulé diskuzi jste zminoval, ze je tezke najit najem pod tuším deset tisíc měsíčně, najednou zjistíme, že paní žije v regulovaném bytě za pár tisíc...

Jestli se jí to nelíbí, může rozdíl mezi regulovaným a neregulovaným nájmem šetřit na horší časy a pak si koupit byt.

0 0
možnosti
J

janbenesjan

22. 2. 2009 11:53
Re: nemáte to moc konzistentní

Vy radíte stále ať si ten byt  teda koupí, jak kdyby to byla zmrzlina za pár korun. Dobrá "knížecí"rada, dík. 

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

22. 2. 2009 0:43
A to mi povezte...

...proc bych ja mel (v situaci, kdy cenu najemniho bydleni neprimo tlaci nahoru prave regulace) doplacet na duchodce se psem zijiciho v 3+1 s regulovanym najmem?

-

Jiste, jsou jedinci, kterych by se rychla deregulace dotkla, ale takovi se najdou VZDYCKY, z uvedeno pripadu mi slza neukapne. Socialni bydleni ve ryze veci statu, ne soukromeho sektoru nebo trhu. Zrovna v tomhle pripade regulace trh leda przni.

0 0
možnosti
J

janbenesjan

22. 2. 2009 12:18
Re: A to mi povezte...

Regulace  je od slova "regulovat" čili usměrňovat  tak, aby se  k  vámi požadované volné ceně dospělo postupně. To Vám asi nějak uniklo..  

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

20. 2. 2009 18:38
z jakeho duvodu

z jakeho duvodu se domnivate, ze majitel SOUKROMEHO najemniho domu musi povinne byt clenem armady spasy a ze svych vlastnich prostredku nekomu sponzorovat vyssi zivotni uroven, nez na jakou dotycny dosahne ? z jakeho duvodu by meli soukromi majitele domu suplovat socialni politiku statu ? proc by majitel nemel mit moznost se svobodne rozhodnout, komu a za kolik proda nebo pronajme sve zbozi nebo sluzby ?

0 0
možnosti
J

jirkaknop

20. 2. 2009 18:12
Zrušením regulovaného nájemného

vznikne vysoký přebytek nájemních bytů a cena nájmů klesne. V současné době např. ve Stodůlkách byt o 42m2 se pronajímá tak cca za 8000Kč. V případě vyšší nabídky , počítám tak cenu 6-7000Kč. To je tržní cena. Jinak uvedená cena bytu je dost vysokám , v současné době se uvedený byt pohybuje v ceně cca 1.800.000-2.200.000Kč.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 724x
Jsem bývaký voják,ale vždy jsem chtěl být hajným.