Obama a F1

Jak byl Obama převálcován F-jedničkami v televizi Nova

Nový prezident USA Barak Obama na své návštěvě v Evropské unii zavítal do České republiky  a měl svůj veřejný projev v  Praze na Hračanském náměstí. 

Už první záběry  televizních kamer dávaly tušit, že Česká republika nezůstane nic dlužna heslu které si dala pro své předsednictvi  EU,    " ... my to Evropě osladíme ..."

 Na obrazovce televizoru se objevil záběr na přijíždějící obrněnou limuzínu  na pozadí s kulisou části budovy  s  trubkovým   "stavařským"  lešením.    Celá režie příjezdu prezidenta USA a slavnostní přehlídka  hradní stráže v uniformách připomínajících  ochotnické představení zájezdního divadla,  dokreslovala i do oblouku vyrovnaná její jednotka.

 Po přestávce se prezident Obama konečně objevil na řečnické tribuně, kde pozadím záběru  bylo těžko ovlivnitelně zamlžené panorama Prahy.   Vše však zachránil Obama svým bezprostředně sympatickým projevem  "z patra"  který byl vcelku pohotově překládán pro televizní diváky.

Avšak tu se opět vyznamenala režie Televize Nova  tím že kyž Obamův projev k lidem byl v nejlepším, televizní záběr  byl přerušen a nám divákům u obrazovek bylo sděleno, že nyní se máme těšit na přenos závodních vozů  formule van.

Nemám nic proti závodům F-jedniček na které se také rád podívám, ale myslím si, že vzhledem projevu tohoto špičkového státníka, mohla televize Nova  posečkat a ponechat jeho projev dokončit.

Takže jsme jim to zase osladili.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Benešjan | neděle 5.4.2009 11:22 | karma článku: 17,31 | přečteno: 1475x
  • Další články autora

Jan Benešjan

Izrael v arabském moři.

8.6.2010 v 12:01 | Karma: 23,09

Jan Benešjan

Dopadneme jako Řecko?

14.5.2010 v 18:24 | Karma: 9,47

Jan Benešjan

Je to apríl?

3.4.2010 v 9:44 | Karma: 7,03