Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

beda24

8. 6. 2010 14:29
Izrael to má stále těžší

od dob 7denní války je to stejné. Izrael je napaden, agresor dostane přez držku a spustí křik jak mu ti zlý židi ubližujou. k tomto křiku se přidají užiteční idioti z celého světa.

izrael má bohužel smůlu, protože v západním světě je stále více multikulturních pomatenců

0 0
možnosti
J

jsoud

8. 6. 2010 13:49
Historické souvislosti a současnost.

Izrael existuje z vůle OSN. Nikdo se však Palestinců neptal na jejich názory ohledně tohoto rozhodnutí. V té době Židé vlastnili fyzicky cca 8% půdy na území budoucího židovského státu. Nelze se tedy divit Palestincům, že se proti nim snažili zasáhnout vojensky. Už tehdy tímto rozhodnutím vznikla křivda vůči Palestincům.

Ta stále od té doby pokračovala a narůstala. Při každé válce obsazovali Židé další a další území, které si přisvojovali a původní obyvatele v mnoha případech vyháněli do sousedních států.

K dohodě nedochází, protože bezpráví Izraele je za tu dobu tak velké, že již není možná dohoda, která by umožnila vznik palestinského státu. Vše tedy směřuje k existenci společného státu, který bude respektovat práva všech obyvatel. Bude to obdoba řešení, které se nyní uplatňuje v JAR. Židé si to ještě neuvědomují, ale již propásli okamžik, kdy mohli udržet etnicky čistý stát za vzniku samostatné Palestiny.

A je úplně jedno, že jsou Palestinci méně vzdělaní a chudší než Židé.

0 0
možnosti
J

jsoud

8. 6. 2010 13:52
Re: Historické souvislosti a současnost.

A také je úplně zbytečné hovořit o počtu obyvatel na km2, protože jejich počet narostl uměle cílenou imigrací z celého světa. To se děje na úkor původních obyvatel těchto území.

0 0
možnosti
A

Alergik71

8. 6. 2010 12:41
:)))))

No myslím, že jsme na tom líp - docela velkou část našich hranic máme se slovany ;-D

0 0
možnosti
MG

bitkar

8. 6. 2010 12:31
ano pane!

naprosty souhlas, nemaj to lehky, taky jim fandim.

0 0
možnosti
MM

strycek-Joe spol. s r.o.

8. 6. 2010 12:30
Severní Korea je na tom stejně

vyhrožují jí různé státy, např. USA nebo Česká republika (p.exprezident Havel navrhoval humanitární bombardování) a přesto se tak agresivně jako Izrael nechová - neblokuje dopravu v mezinárodních vodách, nezabíjí cestující, atp.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 724x
Jsem bývaký voják,ale vždy jsem chtěl být hajným.