Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

abcd1234

21. 10. 2008 13:47
Správně

se píše alibi Rv

0 0
možnosti
VH

Stará kára

21. 10. 2008 11:49
Co si chcete pamatovat?

Soudruh Klaus se přece oposmlouvou také obětoval. Obětoval se, aby nevznikla "slabá vláda".

A v Praze je spolupráce ČSSD - ODS dlouhodobá (a Praha finančně Paroubkem zničená). Bém je v oblibě u Klause právě pro ochotu s ČSSD spolupracovat.

Není nutné si pamatovat nic nového. ODS mobilizuje a pak jde žebrat i ke komunistům (viz 1. volbu Klause). Obdobně mobilizuje i ČSSD - s obdobným výsledkem. Neboť o peníze jde až v první (pak druhé a třetí) řadě.

0 0
možnosti
TB

guam

21. 10. 2008 13:19
Re: Co si chcete pamatovat?

takhle se to postavit nedá, strany na nižší úrovni se dohodnou vždycky, pokud jim jde o blaho regionu. Grémia si mohou blabolit cokoliv co si představují, ale lidé dole si o systému v regionech myslí své

0 0
možnosti
MK

weneto

21. 10. 2008 11:43
S tou horzbou lidovcům se vůbec nedivím

Sice bych na místě Paroubka nešel do pádu vlády tak na tvrdo z jednoduché úměry že čím déle vládne ODS tím více hlasů v roce 2010 pro ČSSD, ale z jeho strany jde o logický i když zbytečný krok.

Lidovci by za pár míst v krajích vládu klidně potopili, jim to nikdy problém nedělalo.

Jenže teď Čunkově partě hrozí mnohem větší nebezpečí a tím by při pádu vlády byly předčasné volby - Lidovci by se nemuseli dostat do parlamentu a to je pro KDU citelnější ztráta než pozice v Krajích - proto budou při hlasování o důvěře, držet vládu jako jeden muž - snad krom Hovorky

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL