Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dispute

11. 8. 2011 22:46
Vystudoval jste politický marketing a veřejnou prezentaci,

ale čtenáře blogu matete výrokem, že jste předsedou parlamentní strany. Bohužel vaše strana v současném parlamentu chybí.  Býval jsem voličem KDU-ČSL, ale po působení JUDr. Cyrila Svobody jsem ztratil důvěru ve stranu, ze které racionálně emigroval nynější ministr financí Kalousek. Rád bych věřil, že pod vaším vedením se KDU-ČSL vrátí zpět do parlamentu. Naši méně přizpůsobiví občané, kteří jsou často nezaměstnaní mají dětí hodně. Zdánlivě to odporuje přírodním zákonitostem, kdy při nedostatku potravy se snižují stavy určitého živočišného druhu. Bohužel náš stát dlouhodobě vytvořil takové podmínky pro sociálně slabé rodiny, že se jim vyplatí mít  stále více dětí. Přídavky na děti využívají pro zajištění  vlastního kouření a popíjení.  Děti pak nemají základní potřeby včetně oblečení a vybavení do školy. Jako zvěrolékař a doktorand byste měl znát řešení, i když nebude příznivě přijímáno. Pak vaši stranu budou více volit občané nejen na jižní Moravě.

0 0
možnosti
PD

duff_

11. 8. 2011 13:18
Vaše řešení je jaké?

Pěkné, že konstatujete, že mediální ruch kolem Prague Pride jsou jen honěním politických bodů v okurkové sezóně, ale rád bych viděl nějaké návrhy, jak tuto situaci změnit. Pokud se chcete dostat do parlamentu (dolní komory), očekávám nějaké jasné návrhy řešení aktuální situace. Na věci typu pastelkovné apod. rovnou zapomeňte. Kvůli pastelkám si nikdo dítě nepořizuje. A nějaký pochod za rodinu demografickou situaci taky nezmění.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

11. 8. 2011 12:55
Jděte schválně...

...vysvětlovat někomu, kdo je už rok v evidenci ÚP, že máme nedostatek pracovních sil. Určitě bude mít radost.

-

Osobně si myslím, že bychom to měli řešit z jiného konce. Kde je napsáno, že na území ČR musí žít zrovna a právě deset milionů obyvatel? Proč ne třeba jen šest? Nevymýšlejme, jak udržet počet obyvatel na stávající úrovni - raději uvažujme, jak zajistit fungování státu i s menším počtem obyvatel.

0 0
možnosti

Ormir

11. 8. 2011 11:52
To by si měl uvědomit i Radim Uzel

jakožto ředitel společnosti pro plánování rodiny a sexuální výchovu, před tím než začne nadšeně veřejně podporovat GAY PRIDE  bouřlivě oslavující kult řiťomilství. Rv

0 0
možnosti
DH

malý david

11. 8. 2011 11:29
ve Švédsku a Francii

mají více dětí pouze ženy přistěhovalců! Domorodci jsou hluboko pod průměrem.

0 0
možnosti
IH

tantemici

11. 8. 2011 11:51
Re: ve Švédsku a Francii

Totéž jsem chtěla napsat i já. A takovýto nárůst dozajista dnes už nikdo nechce. Vidíme ve státech na západ a sever od nás, co to přináší.

Ale jinak máte celkem pravdu - podpora rodin neexistuje. A já dodávám - chci podporu rodin, kde rodiče, nebo alespoň jeden z nich pracují a řádně své děti vychovávají. Nechci podporovat jen roditele, následně perpetuelní pobírače všemožných dávek!

0 0
možnosti
J

jjezekj

11. 8. 2011 11:28
Vy jste v parlamentu ?

Zrušme nepovedený experiment zvaný sociální stát a vyřeší se většina dnes "nevyřešitelných" problémů sama. Bohužel si na to budeme muset počkat až do totálního krachu Evropských států a tak ten konec bude hodně krušný.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL