Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je tedy pěkný vděk za její pomoc s církevními restitucemi...

Asi takový jako odsouzenému poslanci Pekárkovi. Když šlo o schválení církevních restitucí, tak jeho hlas křesťanům nesmrděl, ale hned druhý den se od něj všichni distancovali.

2 0
možnosti
FS

On pan Bělobrádek jenom rád kritizuje jiné,ale měl by vědět,že všechny rezorty jsou omezeny státním rozpočtem.Podotýkám ,všechny! Dívám se na některé "výtvory" našich umělců,tak můžou být rádi,že jim stát poskytuje vůbec nějaké dotace.Nesmí to být divadel jako nakakáno(Praha) a nenatahovat ruce pro peníze od státu.Když se pak podívám,jaké nehorázné peníze pobírají někteří umělci za některé své účinkování,tak mě polije vztek.Bělohrádek by se měl nad sebou zamyslet,protože jsem se díval na jeho vystupování v něterých televizních debatách a mimo řvaní o nebezpečných komunistech,otřepaných frázích neřekl nic.

2 1
možnosti
JC

Nepíše se rezort, ale resort.

0 0
možnosti
JD

neříká náhodou jedno staré české přísloví:"hladovej jak herec..."?

3 0
možnosti
VH

Otázka zní: nemá se ta živá kutura živě uživit sama?   Opravdu je třeba, aby někdo na kvalitní kulturu přispíval?  Je pak opravdu kvalitní?    Kdo přispíval na divadlo V+W?  Jaká kultura byla v 1. republice dotována?  Přežila?

8 1
možnosti
JL

Když to bude podle Vašeho, tak nám z kultury zbyde škvár v podobě přitroublých muzikálů a jiného braku.. Tady nejde jenom o nové věci, ale i o to, aby třeba ta nejmladší generace měla možnost vidět skvosty českého divadla. Víte, když si vezmete díla jako např. Maryša, Gazdina roba, Naši furianti - tak zrovna toto jsou pro divadlo prodělečné kusy. Prodělečné by určitě byly třeba opery jako Rusalka, Libuše nebo Prodaná nevěsta. A já bych si přál, aby tyto věci byly přístupné široké veřejnosti. Když tu kulturu trochu nezadotujeme, tak tyto díla prostě neuvidíme.  Ten problém není v tom, že by na to nikdo nechodil, ale ono se to ze vstupného ani nedá zaplatit. Víte, dnes vydělávají hry, ve kterých hrají dva až tři herci (někdy třeba jenom jeden) - a se dvěma herci Naše Furianty opravdu nezahrajete.

4 2
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL