Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

oldis

13. 11. 2007 21:33
halda

ubožáku tu píše a nic o tom neví. Běžte radeji na pivo jste trapní vy chytří. (Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

oldis

13. 11. 2007 21:29
Bordel

je v tomto státě děsnéj. To by mohl ten kretém davat vyznamenání i všem vrahům. Ani se tomu nedivím když se kouknu co tam mame v posledních letech za blbce na hradě. Je mě z toho už na bl...(Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

kyberpunker

12. 11. 2007 12:16
spíš holobrádek

nežli belobrádek. I když bychom připustili, že byla válka, tak je rozdíl , jestli někoho zabijeme v boji, nebo zavraždíme. A Mašínové činili obé.

0 0
možnosti

rezjir

11. 11. 2007 8:55
Pokud beru vážně tézi

že br. Mašínové bojovali proti režimu, tak bych chtěl vědět, s jakými výsledky? A jak konkrétně režim poškodili.

  Když soudili M. Horákovou, tak jedním z nejzávažnějších obvinění bylo, že připravuje válku? Byl to prostředek, jak proti M. Horákové poštvat veřejné mínění. A když pak tedy br. Mašínové začali dělat údajně válku proti režimu, tak komu tím asi by posloužili. Jenom režimu, který ty ohrožené naháněl komunistům. Nedivil bych se, kdybych se dozvěděl, že bratry Mašíny řídil nějaký komunistický agent.

 A mimochodem proč autor nenavrhe k vyznamenání toho Malého z babického případu, ten alespoň nějaké ty komunisty opravdu odkrágloval.

0 0
možnosti

Xman

8. 11. 2007 17:17
Výborný článek

Tak perfektně popsané hrdinství bratrů Mašínových jsem už dlouho nečetl. DíkyR^[>-]

0 0
možnosti

Tomáš Z.

7. 11. 2007 22:42
Opět výborný článek

Čau Pavle, opět vyborný článek do blogu. Mašíny bych také vyznamenat. TomR^

0 0
možnosti

P.Belobradek

7. 11. 2007 12:56
autor

Nemohu bohužel  z časových ani technických důvodů vysedávat neustále u PC a odpovídat diskutujícím. Rozhodně ale nejsem schovaný za přispivatelem "David". Za příjmení se nestydím. Na vulgarity, zesměšňování, urážky atd. stejně cenu odpovídat nemá. Jen jsem vyslovil názor, od toho snad blog je. Každopádně děkuji za přečtení, názory a argumentaci. Odečtu-li sprošťárny a urážky, tak to napsat asi smysl mělo. Pěkný den.

0 0
možnosti

Lebart

7. 11. 2007 10:24
Problém--vyřešen !!

zatočíme Arabeliným prstenem, pro ty, kteří odsuzují Mašíny vyhradíme jeden kraj, ať se tam pobijí a pro normální lidi ponechejme větší díl republiky. Normální člověk dobře ví, že bolševici vedení Stalinem vyhlásili svobodnému světu, ale i svobodnému životu VÁLKU !!! A ve válce se střílí, já vím bolševikům pasuje to, když mohou střílet POUZE ONI !!! Nikdo za vlády rudých vrahů nesměl ani špitnout, staří pamatují, mladí odmítají uvěřit, takže tito mladí komouši jsou zárukou, že se nám totalita vrátí. Dobře nám tak !!

0 0
možnosti

Tao te ťing

7. 11. 2007 10:31
Re: Problém--vyřešen !!

Vy se vlastně radujete ze zabíjení lidí. Jejich čin se dá pochopit, ale né oslavovat.

0 0
možnosti

dzelot

7. 11. 2007 9:47
vyznamenat vrahy?

Všětší blábol jak napsal pan Bělobrádek jsem dlouho nečetl. Je třeba si uvědomit že br.Mašínové jsou neodiskutovatelní vrazi a jen díky době, kdy jsou u moci jim podobní jen díky tomu jsou zmiňování v souvislosti s vyznamenáním. Tento režim je daleko špinavější než byl ten před ním a kdyby takoví Bělobrádkové nepsali co se líbí současné garnituře tak po nich ani pes neštěkne.Prostě vlčí společnost a kapitalistický hnus.

0 0
možnosti

jaroslav nováček

7. 11. 2007 9:54
Re: vyznamenat vrahy?

stejne tak podle tebe byli vrazi Mašín st. Balabán a Morávek? ty jsi taky dobře zpracovanej Rv

0 0
možnosti

petrof

7. 11. 2007 9:24
Jo, ta ideologie....

Z příspěvků je vidět, jak takováto témata, stejně jako politika, národ polarizuje a rozděluje. A pak stačí i málo a lidi jsou schopni se vraždit a zabíjet tak, jak to často vidíme v TV a kroutíme hlavou, jak je to možné !!

Jsme národ kolaborantů, zrádců a udavačů - to je cítit i z příspěvků.

O to více vyniká čin pana prezidenta Klause, o kterém se moc nemluví a to je rozdělení ČSFR. Dokázat rozdělit, přes noc, a bez jediného výstřelu, takové dva národy - to je dílo, které v kontextu s Jugoslávií snad ocení až historie ??!! [>-]

0 0
možnosti

Bobes

7. 11. 2007 9:32
Re: Jo, ta ideologie....

a vůbec se nezeptat těch dvou národů jestli o to stojí, to už je odvaha hraničící s arogantním ignorantsvím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL