Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

velký jarda

6. 3. 2012 14:55
Omezení internetu v knihovně

mě a řadu mých známých vůbez nevzrušuje. Stejně už ho má téměř každý doma a tak předraženéa pomalé spojení v knihovnách můžou klidně zrušit. Pochybuji, že ten Bělobrádek chodí na internet do knihovny. Je mu to normálně fuk ale musí prudit.

0 0
možnosti

Martin5.35

6. 3. 2012 14:27
Asi to bylo trochu jinak

Jak se píše níže, běžná cena za srovnatelné připojení se pohybovala na polovině toho, za co to měla knihovna "zadarmo".

0 0
možnosti

Roman37a

6. 3. 2012 13:50
Jj. Internet v knihovnách je skvělá věc.

Klukům (z myslím pochopitelných důvodů) internet zapínám pouze na hodinu denně + další dobu z důvodu výuky. Shodou okolností jsem minulý týden zavítal do knihovny, kde oba dva pařili už třetí hodinu hry. Sice i v knihovně je omezení na hodinu, jenže jen v případě že tam není další zájemce. A ten tam pochopitelně nebyl. Kdo chce na netu něco dělat, má ho doma, nebo v práci, případně u příbuzných.

Milej pane. Venkov už dávno není statek s hromadou hnoje opřenou o zeď. Už i tam dorazil internet do domácností. Představa že v knihovně tam vysedávají staříčkové a sociálně slabší občané u compu a vyřizují své záležitosti se státní správou je směšná. Ostatně stejně jako vaše slavná strana, členka Národní fronty.

0 0
možnosti

Wolf778

6. 3. 2012 13:13
Hmm a teď pro změnu zpět do reality

http://www.lupa.cz/zpravicky/2500-knihoven-bude-odpojeno-od-internetu-skip-se-pta-zda-je-mozne-verit-predsedovi-vlady/412603/

 

Zájemci o detaily nechť si rozkliknou celé vlákno. Ve zkratce jde o to, že internet v knihovnách je zřejmě zmenšenou verzí tunelu legendárního Internetu do škol, kdy O2 inkasuje 100 mega ročně za to, co se na trhu dá pořídit za pětinu. Knihovníkům je to putna, hlavně že to měli "zadarmo", na alternativní návrhy většinou z vysoka kašlali. Teď když se škrtá, tak došla bída na kozáky a rázem z toho dokonce máme diskriminaci venkova... :-)

0 0
možnosti

wopi

6. 3. 2012 12:33
Dobeš je neštěstí

;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL