Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

as400

8. 10. 2011 19:50
Nesouhlasím

EU není taková, jakou jsi ji uděláme. Vždyť si nedokážeme v našem státě udělat slušnou vládu, která by kopala za zájmy voličů, takže je permanentně 90% voličů nasr**ých. Jak jak chcete proboha udělat EU podle našich představ?

80 roků se hlavně v Evropě budoval socialismus a jeho výsledným produktem je EU.

Nechali jsme si zlikvidovat zemědělství, cukr dovážíme ze zámoří, květiny z Afriky, rtuťové teploměry nemáme (zato takřka povinně rtuťové výbojky), vybíráme ohromné daně, abysme je (ne)zodpovědní úřadníci za úplatky a všimné přerozdělili zájmovým a zpřízněným osobám. Evropu má naběhnuto na populační kolaps, plíživou muslimizaci chceme vyřešit plánovaným přísunutím více muslimů z afriky, kteří mají zájem jenom o dávky a ráj na zemi. Atd., atd.

A to všechno pod vlajkou EU. Zbláznil jste se člověče, nebo jste jenom slepý naiva, který se včera vylíhnul z vejce???

1 0
možnosti
P

panZagloba

6. 10. 2011 20:31
Mohl bych znát

nějakou blžší definici pojmu ,,křesťansko-židovské,, kořeny Evropy? 8-o

0 0
možnosti
A

as400

8. 10. 2011 19:56
Re: Mohl bych znát

Evropa má židovsko-křesťanské kořeny. Ať se to komu líbí nebo ne. To jenom v ČR se je podařilo vymítit komunistům a ve Francii jakobínům.

Židovsko-křesťanské kořeny se myslí obecná morálka, kterou máme v podvědomí.

To by ale pan Zagloba jakožto poslký křestanský bojovník proti švédům, tatarům a kozákům měl vědět.;-D

0 0
možnosti
PT

Orde Wingate

6. 10. 2011 12:50
Politbyro

Když poslouchám ty projevy z EUlamentu od Barrosa a jeho komisařů (většina z nich má za sebou těžce levicovou  minulost) a od zelených a socialistických poslanců, tak to je ještě horší sestava než tehdy naše politbyro blahé paměti. Ti lidé buď žijí mimo realitu a jsou úplně vygumovaní euroekoideologií ... a nebo jsou naopak tuze prohnaní, zaplacení (nevím kým) a mají za úkol ty milióny Evropanů opravdu dovést k totálnímu krachu.

A těch statečných z UKIP je proti tomuhle shromáždění Roučků jenom hrstka :-(

0 0
možnosti
PT

Orde Wingate

6. 10. 2011 12:32
Lék pro nemocnou Evropu je přitom jasný.

Lék pro nemocnou Evropu je přitom jasný. Odstranit tu

byrokratickou hydru sedící na trůně a obnovit regulérní prospěšnou

hospodářskou spolupráci evropských zemí. Bez diskriminačních dotací.

Tak to napsal kolega bloger Vladimír Zeman.

0 0
možnosti
H

habit-.!..

6. 10. 2011 12:42
Re: Lék pro nemocnou Evropu je přitom jasný.

... přesně tak, vrátit se na úroveň EHS, kdy šlo ještě o spolupráci výhodnou pro všechny zůčastněné...

0 0
možnosti
H

habit-.!..

6. 10. 2011 10:15
... úplně stejně jsme kdysi mohli ovlivnit RVHP...

0 0
možnosti
JL

jirka1965

6. 10. 2011 12:29
Re: ... úplně stejně jsme kdysi mohli ovlivnit RVHP...

Tak proč jste ji neovlivňovali?

0 0
možnosti
VN

Viktor N.

5. 10. 2011 18:18
Mám dotaz na autora

Jak konkrétně si představujete boj proti zákazům vydaných nikým nevolenou evropskou komisí?

Například jak konkrétně chcete bojovat proti nesmyslnému zákazu žárovek, rtuťových teploměrů, dementní ROHS, REACH a další?

Prosím buďte konkrétní, děkuji.

0 0
možnosti
JL

jirka1965

5. 10. 2011 18:30
Re: Mám dotaz na autora

Jest otázka, zda Evropská komise je nikým nevolena. Ve smyslu voleb asi ano. Ale eurokomisaře vybírá vláda každého členského státu (většinou vláda zvolená parlamentem na základě voleb). No a potom na tvorbě práva Evropské unie se podílí Komise, Rada a Evropský parlament. Jen tak mimochodem s těmi žárovkami a ostatními nesmysly představitelé ČR v EU souhlasili - a o tom přesně ěten článek je. Že se naši lidé v EU nesnaží něco vybojovat. Smysl článku, ale vidím v něčem podstatnějším, než v nějakých žárovkách.  To jsou laciné populistické hlouposti - za chvíli budete něco tvrdit o správném zahnutí banánu. Ale co bych chtěl od člena či příznivce SSO - vážený pane - máte problém s administrativou a nikoliv s evropskou, ale s českou. Vaše strana není schopna ani dodat závěrečnou zprávu v souladu se zákonem, ale kecat chcete do všeho.

0 0
možnosti
JLM

Pravicový Liberál

5. 10. 2011 15:57
Strach.

Jediné čeho se opravdu bojím je návrat vaší partaje KDU-ČSL do parlamentu ČR, když se i vy bojíte přihlásit k vlastní straně na blogu, pane předsedo.;-D

0 0
možnosti
JL

jirka1965

5. 10. 2011 18:05
Re: Strach.

Skoro bych řekl, že nemá zapotřebí se tady představovat jako předseda strany, když to každý ví. Vy se bojíte, já se toho nebojím, dokonce po zkušenostech s VV si říkám - zlatí lidovci. No a pak Vy jako pravicový Liberál ani nevíte, co píšete. Vaše chyba je dost obrovská - dostal byste za ní pětku i na základní škole. Parlament ČR se skládá ze dvou komor - Poslanecké sněmovny a Senátu, což znamená, že KDU-ČSL v Parlamentu ČR zastoupena jest, tudíž se nemá kam vracet, to neokecáte ani když se o to budete snažit. Domnívám se, že právě Bělobrádek bude znamenat tu zásadní změnu. Poslední tři předsedové strany se moc nepovedli - Svoboda, Kalousek a Čunek straně vůbec nepomohli a Bělobrádek je šance pro tradiční voliče (mezi které asi nepatříte). Oproti Vám přemýšlím realisticky, takže předpokládám úspěch KDU-ČSL již v krajských volbách. Což znamená vítězství v Jihomoravském kraji a účast v krajských zastupitelstvech všech krajů, i když někde na společných kandidátkách s jinou stranou.

0 0
možnosti
MB

mbem

5. 10. 2011 15:41
Máme!

Musíme mít strach z každého systému, kde, jakýmsi podivným řízením osudu, jedinec pojme podezření, že dokáže o životě druhého rozhodnout lépe, než sám ten druhý. A měl sem zato, že zhoubnost a neudržitelnost takového systému již byla v historii dokázána.

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

5. 10. 2011 15:21
Ono je to těžké

Když ono je tak pohodlné pořád nadávat. Akorát za komunistů to byly "objektivní potíže" a teď je to "Brusel".

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL