Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

haha222

13. 8. 2009 13:40
blábol dne

Po přečtení toho blogu, jsem nabyla dojem, že p. Bělobrádek je buď zapřísahaný modrý pták, a nebo je gaj, kde svůj obdiv k p.Veselovskému, vyjádřuje prostřednictvím blogu! Jinak, kdo sledoval 12.8.UK si udělá obrázek p.Veselovského sám. Mě jen utvrdil v tom, že je absolutně nemožný, vést objektivní diskuzi. Toť vše, přeji krásný den.

0 0
možnosti
MB

MychalB

13. 8. 2009 13:48
Re: blábol dne

Základním předpokladem objektivní diskuze je, že se jí nebude účastnit někdo, jako je M. Hašek.

0 0
možnosti
MS

Michal007

13. 8. 2009 13:29
Pravidelně M.Veselovský moderuje

ještě na Radiožurnálu interview 20 minut s... asi v 17:35. Taky dobrý.

0 0
možnosti
RL

Limburger

13. 8. 2009 12:33
Souhlasím, že je zarážející, jak se mnozí politici...

chovají v situacích, kdy jsou na něco konkrétního tázáni a oni ignorují otázku a melou si své nesmysly. A také jak mnoho novinářů si tohle nechá líbit. Z takových "rozhovorů" je člověku mnohdy zle. Nedávno v tomto smyslu velmi nechvalně proslul Rath právě s moderátorem Železným, viděl jste, slyšel jste? Ale rád bych byl pozitivní, a tak vám dám malou hádanku, neb mě napadá jeden zářný, zcela opačný příklad politika, který naopak v nejrůznějších rozhovorech, na které si vzpomenu, vždy důsledně odpovídal na podstatu otázky a dokonce, pokud měl pocit, že dotazu nerozumí, nutil moderátora ho objasnit. Žádné úniky od tématu. Až to bylo mnohdy zarážející a tolik kontrastující s ostatními "politiky". Víte, koho mám na mysli? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1402x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL