Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pěnice

6. 1. 2012 17:01
Pane autore,

nemohu s Vámi souhlasit, co se týká jména Pithart. Toho si pamatuji od dob jeho dvojdomku a jak slyšel trávu růst. My potřebujeme člověka rozhodného, s pevným postojem  a to jsem u pana Pitharta postrádala.

1 0
možnosti

ladronax žíhaný

6. 1. 2012 15:33
No, to takový Klaus nikdy

nad nikým žádné pohrdání nevyjádřil. Takža aspoň v tomto by byla změna.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

6. 1. 2012 11:53
Jednoduché: J E

A já jsem mu to zde mnohokrát připomněl (současně lituje jeho maminku, naší milovanou spoužačku, superblondýnu Helenku).

0 0
možnosti
PH

petrph

6. 1. 2012 11:52
to se právě ukáže

Protože - nikde jsem se nedočetl, a v návrhu toho zákona to asi není ,jak to bude s financováním předvolebních kampaní kandidátů na prezidenta . U politických stran a parlamentních voleb je to tak, že i když se strana do parlamentu nedostane, tak od určitého procenta voličů nějaký ten příspěvek státu dostane, tak že se jí ty vložené náklady nějak zaplatí. U volby prezidenta ti poražení asi nedostanou nic  Navíc - v případě volby prezidenta - z hlediska jeho funkce (a navíc bez napojení na politické strany) se asi nedá očekávat nějaké altruistické bohaté příspěvky na kampaň..

Takže, z tohoto pohledu skutečně může Nečas označovat Okamuru jako figurku. Je jasné že velké politické strany budou schopny kampaně svých kandidátů bohatě podporovat. když nepočítám to vedle, že k tomu využijí i státní prostředky z titulu svých funkcí, plus  prostor v médiích.. Ale co ti ostatní, nezávislí kandidáti? Pár minut na veřejnoprávní televizi na představení svého programu a šlus?

2 0
možnosti
R

realya

6. 1. 2012 11:48
Okamura je možná "odborník na vše"

ale většina současých politiků jsou odborníci tak akorát na tunelování státního rozpočtu. Nechápu, že se politici diví, to skutečně nevědí, co si o nich lidé myslí?

6 0
možnosti
VH

Stará kára

6. 1. 2012 11:55
Re: Okamura je možná

Ví. A nemohou toho dbát. Neboť všude na světě "politici mohou za vše" a lidé si o nich myslí totéž. Své neúspěchy či "neúspěchy" přece na někoho svést musí.

Máte dojem, že by pan Okimura (či kdokoliv jiný) nebyl do půl roku ve stejné pozici?

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

6. 1. 2012 11:35
soudruh Nečas

emeritní člen Svazu Československo-Sovětského přátelství s charismatem toiletního papíru ?  Tak tenhle chce někoho nedoporučovat ? Poněkud neobvyklé ... řekl bych ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL