Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

venenum

1. 2. 2012 16:17
vydání

majetků církvím vyřešeno, takže teď už TOP09 Nečase nepotřebuje

0 0
možnosti
MK

AsistentprofParkinsona

1. 2. 2012 15:15
Dokud nemáme EURO je EU po tomto velký kulový

Herr Bělobrádek. Já považuji za absurdní 2 věci.

1. A by někdo podepisoval, co má být samozřejmostí. Žádná odpovědná vláda nemůže připustit deficitní rozpočet, pokud není jeho zajištění zaručeno realnou možností jeho krytí.(Pozor na sociaklistickou poučku "Co nelze splnit, lze alespoň náplánovat - papír snese vše".)

2. Je zcela nepřípustné, aby "Bruselský úředník" kontroloval rozpočet ČR, protože pak by mohl  vzhledem ke své pravomoci nařizovat změnu struktury příjmů a výdajů i jejich výši. Samozřejmě, že dle sociálně inženýrských vizí EU, nikoliv přání a potřeb ČR,  protože jinak by nedal souhlas k jeho schválení.

Hochu předsednická zamysli se nad tímto!!;-D

1 0
možnosti
SS

strycek-Joe s.r.o.

1. 2. 2012 14:48
Doporučuji Vám, Bělobrádku

si vždy přečíst to, co podepisujete. Vy ani nevíte, co pan Nečas odmítl podepsat, a přesto to kritizujete. To nemá logiku, ještě dobře, že nejste u vesla R^

1 0
možnosti
P

pěnice

1. 2. 2012 17:18
Re: Doporučuji Vám, Bělobrádku

Tak je dobré číst takové články, protože dodnes jsem přemýšlele, že by snad tahle strana s tímto pánem mohla připadat v úvahu do užšího výběru. Takže po dnešku, ani náhodou. Rv

1 0
možnosti
C

chill

1. 2. 2012 13:43
Ano, ale pouze konci této vlády

Vážený pane předsedo, to, co prezentujete, má můj souhlas pouze pokud jde o konec této vlády a tedy nové volby (možná, že by Vaši straně pomohly, who knows). Jinak pokud jde o kritiku toho, že jedna země má jiný názor než ostatní země, to neakceptuji a je mi z Vás blivno. Znáte jako předseda strany slovo jako např. demokracie? Jestliže bychom o ní chtěli hovořit dokonce i ve vztahu k EU, tak musíme přeci přijmout i to, že někdo bude mít jiný názor než Merkozy a spol. Nebo to v EU funguje tak, že pokud se na něčem dohodne Angela s Francouzem, tak to ostatní musí automaticky akceptovat, bo jinak uvidí? Ale to pak není demokracie, ale tyranie, vláda pár vyvolených, ne? V takové společnosti radši nebýt než být, ne? Hubu a krok jsme už museli držet v rámci RVHP, ne? A kam to vedlo, ha? Pozor na ten eurohujerismus, pozor!

0 0
možnosti
MN

boruvka

1. 2. 2012 14:39
Re: Ano, ale pouze konci této vlády

R^

0 0
možnosti
PH

petrph

1. 2. 2012 13:43
eufemistická fráze "nemůžeme nalézt politickou shodu"

Znamená v diplomatickém jazyce většiny slušných států "máme u nás hlubokou politickou krizi, která co nejdříve  vyustí v demisí vlády a následně nové  volby".. Stav kdy ministr zahraničí hlásá na veřejnosti o zahraniční politice něco jiného než předseda vlády musí by´t pro zástupce i občany skutečně demokratických států (ba dokonce konzervativních, kterých se dovolává pan Klaus) ,něco na úrovni revoluce či občanské války- a obvykle tomu tak v podobných případech bývá. To jen v našem Kašpárkově je to zcela nomální...

0 0
možnosti
D

dejwyd

1. 2. 2012 13:27
:)

Velmi hezký článek R^

S tím odchodem vlády bych to neviděl tak tendenčně, ale jistě, že je to na rozdíl od trucování (i když zřejmě správnému) nad jedním úředníkem mnohem důležitější téma, a tedy stojící za úvahu.

1 0
možnosti
DZNF

dluhousek z narodni fronty

1. 2. 2012 13:26
souhlasim

vcerejsi vystoupeni top bude jen divadylkem pro hloupe volice pokud za slovy nepujdou i ciny

jak muzou byt ve vlade co podle jejich vlastnich slov skodi lidem

2 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL