Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Camino.

14. 8. 2011 8:35
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA.

Ja se asi urehtam...to myslite vazne????8-oX;-ORv

0 0
možnosti

IoannesBaptist

12. 8. 2011 14:14
Pan Bělobrádek

pokračuje v nechvalně známém opatrnictví předchozích lidoveckých předsedů. Místo aby se zdviženým hledím prohlásil, že homosexuální jednání je podle katolické nauky hříchem, předvádí nám tady tanečky a kličky. Pro věřícího člověka zůstává KDU-ČSL nevěrohodným spolkem.

2 0
možnosti

kuča

12. 8. 2011 14:10
Toho Honzejka jsem četl......

:-).......článek celkem k ničemu ! Pokud se týká lobby spřízněných duši - už Dušek prohlásil, že se na MD bojí ohnout pro tužku a obhájil to. Podobné je to i na českých drahách, když pozounista je prvním náměstkem šéfa. Tato skupina je mimořádně semknutá, pomáhá si a tím se dostává nenápadně ke korýtkům ve státní zprávě i když (bohužel), kvalifikace a odbornost chybí. Podle toho pak hospodárka ve státě vypadá! R^R^R^

0 0
možnosti

pgjed

12. 8. 2011 14:02
Nicméně homolobby existuje!

Není důvod panu Bělobrádkovi nevěřit. Nicméně všichni vědí, že homosexuální lobby v ČR existuje a je velmi silná. Všichni ji znají, včichni o ní vědí a jernom málokdo jí věří. Je to jen několik let, kdy prosazovali pan Hromada a spol zákon o registrovaném partnerství a prosadili jej. Všude se při tom dušovali, že nebudou usilovat o adopce dětí homosexuálními páry. Dnes v souvislosti s novelou občanského zákoníku usilují právě o legalizaci adopcí. Ve spolupráci s cizinci, jako fabian Golgo a další, importovali Pride Parade - pochod za práva homosexuálů. Jenom nevím, jaká práva jim ještě chybí.Ale oni si nějaká vymyslí! ;-DRv

1 0
možnosti

velký jarda

12. 8. 2011 12:49
proboha

hlavně at  stát nic nepodporuje, protože jakmile začne něco podporovat je to vždycky špatně. Pokud něco dobře funguje tak to státní podporu nepotřebuje.

0 0
možnosti

Si0 po 4. zákazu

12. 8. 2011 12:56
Re: proboha

Nemyslím si, že by zrovna tradiční rodina u nás příliš ideálně fungovala. Přitom bychom to moc a moc potřebovali.

0 0
možnosti
  • Počet článků 222
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
Originální osobnost. Jako každý jiný. Ještě že máme DNA. Jinak také manžel, táta, veterinář, textař, bývalý předseda KDU-ČSL, zastupitel a poslanec.

Zadavatel a zpracovatel: KDU-ČSL