Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Chtělo by se mi napsat " volte Babiše ", ten přesně o tomhle přece sní.

Ale vážně, mám tu pro vás 2 věci, které mne aktuálně potkaly. Na Pointu mi nemohli vydat potvrzení o trvalém bydlišti. Musel jsem do města na krajský úřad. Druhá, ještě důležitější věc. Tato potvrzení potřebují převážně lidé, kteří tyto doklady musí předkládat finančáku v jiné evropské zemi. Pokaždé se to musí draze překládat. Navrhuju, aby se takově dokumenty jednotně přeložily do všech jazyků EU a rozeslaly na úřady. Každý by pak dostal výpis, dokument, v tom jazyku, který potřebuje. Byl by to jednorazový výdaj a jestliže jsem za to potvrzení pobytu dal 50 Kč plus 400 za ověřený překlad, taje nasnadě, že každý rád zaplatí úřadům 100- 150 Kč. Ještě si ušetří hledání překladatele. :-)

0 0
možnosti
LK

L77u91b76o54š 50K23r92i56m89l

25. 8. 2017 17:29

Vážený pane Bello, jako bývalý člen a stále ještě volič ODS mohu jen konstatovat, že Vaše nápady a činnost ( bohužel i nápady p.Kupky a dalších.) se snaží o naprosté znechucení a odrazení od podpory ODS. Rv

0 0
možnosti
ZH

Vidíte, já sice nejsem volič ODS, ale zrovna tohle považuju za opravdu důležité. :-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Expert ODS pro digitální společnost a e-government.

Od roku 2014 je za tuto stranu zastupitelem Hl. m. Prahy, členem výboru pro Smart Cities a místostarostou Prahy 3, kde má na starosti projekty Smart Cities, strategické plánování, majetek, kulturu a zahraniční vztahy.

Hovoří česky, italsky, španělsky, anglicky a na základní úrovni německy. Na univerzitě studoval i hebrejštinu, aramejštinu, latinu a starořečtinu.

Alexander Bellu věří v chytrou společnost a nesnáší pokrytectví.

Seznam rubrik