Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P9

pavel 99

31. 3. 2009 9:22
Jinak je zajímavé sledovat

při této příležitosti skutečné počiny údajně "pravicového" primátora Béma, který volá po návratu k "pravicovým hodnotám". Neumím si představit pravicovější základ, než zodpovědnost za VLASTNÍ majetek - ovšem k tomu se náš "pravicový bojovník", který sice má finance na pořádání Olympiády, ovšem už nikoli na údržbu městského majetku, nějak nehlásí.

Když budu parafrázovat klasika - kéž by se jim ta "pravicovost" z huby do rukou vraziti ráčila. (A to jsem zvědav na "pravicového" prezidenta.)

0 0
možnosti
LD

amusia

31. 3. 2009 4:04
Trošku blábol...

Tak hlavně...TY města, obce atd. jsme my všichni a peníze, které se na úklid chodníků použijí, budou chybět jinde. A hlavně-i když si myslím, že ten zákon je nejspíš spravedlivý, stejně ten chodník budu uklízet dál...protože po něm chodím JÁ a moje zdraví mi není lhostejné.

Ano, je to majetek města...ale vždyť na ten nový chodník k mému domu jsem nepřispěl ani korunou, tak mě těch pár úklidů za rok snad nezničí.. Aby to nakonec neskončilo tak, že ty obce žádné chodníky dělat nebudou...aby se o ně nemuseli starat. A my se pak budeme ke svým obydlím brodit bahnem...jako za komančů! Hurá!!!

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

31. 3. 2009 6:30
Re: Trošku blábol...

Ale jo,klidně si ten chodník dál uklízejte... Ostatní se na to vykašlou a město vám VŠEM zvedne domovní daň a z těch peněz se budou ty chodníky uklízet.To bude pak řevu,co?PS.Zkuste si na ten svůj-nesvůj chodník  nechat složit fůru písku,kterou budete potřebovat třeba na vybetonování dvorku,to pak uvidíte,jak se město coby majitel chodníku zachová...

0 0
možnosti
LS

Libor Svoboda

31. 3. 2009 0:19
Moc hezké :-)

Hezký příspěveček, jen malinká oprava, pan primátor Kubera je senátorem, ale jinak moc hezké

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 905x
Muž, který miluje svoji ženu a nemá rád hlupáky.
Pokud má čas a chuť věnuje se fotografii a proto všechny fotografie na tomto blogu jsou jeho dílem.