Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejhorsi vec je, kdyz se zenska pusti do uklizeni manzelovych veci. a jeste se citi urazena, kdyz se ji za to dostane to, co zaslouzi.

2 0
možnosti

Proboha, jak dlouho jste spolu? 8-o Chlapovi přece nemůžete začít uklízet jeho věci!

Jenom jednou se mi stalo, že mi holky v práci - aby mi pomohly, když jsem byl na nemocenské - uklidily stůl. Některé papíry nebo věci jsem nenašel dodnes.

1 0
možnosti

"Všechno, co údajně nutně potřeboval, jsem vyhodila. Jeho deset milovaných kanystrů od destilované vody a pět od Fridexu. Pikslami se zaschlými barvami jsem zaplnila sousedčinu popelnici. Dva ze tří luxů, tři baterie od vozíků, starý kávovar, rozbitou lampu, rychlovarnou konvici a „pár“ drobností jsem odvezla do sběrného dvora."

 

Nenašla byste sílu zajít k nám?

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za zastavení. Obávám se, že síly mi už došly, což mě mrzí. Pomohla bych ráda :-).

0 0
možnosti

Dnešní den nedávničko teď nastával nám a jako budoucího něco začínali jsme jej, a hle, již zmizel. Kam se poděl dne tohoto čas ten, kterýž se ukázal byl a minul a na věky nevrátí se více? Dejž, milý Pane Bože, ať umíme počítati kratičké dny naše na světě a moudře sobě počínáme, vědouce, an tu místa k přebývání není.

Jan Amos Komenský

:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Nejsem poeta, jen pozorovatel života. Proto mám ráda fejetony. Občas píši i povídky, ty si ovšem vymýšlím. Mám ráda humor, jsme tu chvíli a mrtví budeme dlouho. Nejsem si jistá, že ho umím, ale moc se snažím vidět jej za vším.