Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takové syrečky naložené v pivu, nebo smažené..mňam. Díky za počtení.R^:-)

0 0
možnosti
Foto

Hehe co nato lidi v baráku :-), no aspoň ví co máte za hamku. Kamčo díky;-D

0 0
možnosti
Foto

nejen syrečky - tuhle jsem vezla krásně uleželé francouzské sýry. Zakoupila jsem je na letišti a prodavačka mně svou roztomilou angličtinou ujistila, že je zabalila tak, abych já i spolucestující přežila let do Prahy bez psychické újmy. I tak sýry za chvilku krásně voněly celým letadlem. Jen jsem je měla ve skříňce nahoře, tak jsem to od ostatních neslízla :)

0 0
možnosti
Foto

Jó, dělala jste, že s nimi nemáte nic společného, také dobré;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D jak jsem popsala níže, znám situaci dovozu francouzského sýra autobusem.. Při nákupu se zdál být hermelínem, v Praze to již byl romas jak vyšitý :-) A všichni jsme využili akci 2+1 zdarma, takže...:-P Moc mne článek potěšil.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji ;-D;-D. Mám ráda Camembert a některé také "pěkně" voní:-)

0 0
možnosti
Foto

Ony ty tvaruzky se spis davaji do zavazadla ktere predate u prepazky. Pak je vam jedno jestli to smrdi, nebo ne. Tak to dela kamarad, ktery mi vozi tvaruzky kdyz sem leti. Nemel jeste problem, pry je to hracka. Zkuste to, uvidite ze to pracuje.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za radu, jeden se učí celý život. Taktéž za zastavení.:-)

0 0
možnosti
Foto

Bělo, na olomoucké tvarůžky, jak se u nás říká, nedám dopustit. Jen musíš vědět, kde je koupit. My to máme skoro u zdroje, viz můj blog;-D   http://stanclova.blog.idnes.cz/c/422756/Tvaruzkovy-orgasmus.html#t2

...a vše nej, nej, k dnešním jmeninám!!!!R^

0 0
možnosti
Foto

Jituš, tak já když už smradlavý, tak Romadur (resp. Jihočeský měkký zrající). Na blog ráda juknu a děkuji za přání, jsem na to zapomněla ;-D

0 0
možnosti
Foto

Děkuji všem za zastavení a komentáře.:-)

0 0
možnosti
Foto

Představ si situaci, kdy někdo chce zkoušet Tvou dovednost v rychlosti nasadit si plynovou masku. Představ si, že to zkouší tak, že jsi v uzavřeném prostoru bez masky a nachystanými otvory jsou Ti tam poslány granáty se slzným plynem. Představ si, že až po prvním výbuchu smíš zadržet dech, zavřít oči, vyjmout masku z torby a poslepu si ji rychle nasadit a upravit :) Představ si, že si tu masku dopředu nezkontroluješ a Tvoji velmi dobří přátelé mají smysl pro Kanadu a nechají Ti v té masce schovaný obal od tvarůžků se jeho zbytky ... je tam zhruba měsíc :)

Odhadneš, jaký byl výsledek mého prvního hlubokém nádechu v masce?:))

2 0
možnosti
Foto

Přežil jsi, což je nejpodstatnější. Ale docela si dovedu představit co následovalo poté;-D;-D.

1 0
možnosti

Ono to chce znát trošku fyziky a chemie. Syrečky totiž aktivně uvolňují společně s těmi smradíky i dost plynů a v uzavřeném prostoru tak vytvářejí přetlak. Takže nestačí jen uzavřený obal, zároveň musí být ten obal docela slušně odolný přetlaku.

Nebo na kratší dobu tam vyčerpat ten vzduch, trvá dost dlouho, než tam syrečky vytvoří tolik plynu, že nahradí ten vyčerpaný vzduch a vytvoří přetlak.

0 0
možnosti
Foto

Když to jeden zabalí blbě, tak smůla no. :-) O fyzice jsem nepřemýšlela a o chemi mám pouze povědomost, že H2O je voda. Děkuji za zastavení:-)

0 0
možnosti

No - z dětství pamatuji, že smrděly.

Dnes buď přestaly smrdět, nebo to prostě necítím (čich jsem neztratil), protože mi moc chutnají. Ale jsou, žel, předražené.

Za studentských let jsme to používali k pohodlnému cestování do školy. Každé vlakové kupé se rychle vyprázdnilo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Nejsem poeta, jen pozorovatel života. Proto mám ráda fejetony. Občas píši i povídky, ty si ovšem vymýšlím. Mám ráda humor, jsme tu chvíli a mrtví budeme dlouho. Nejsem si jistá, že ho umím, ale moc se snažím vidět jej za vším.