Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle se mi líbilo moc, jen bych nemohl dát pusu cigaretové ženě. Vám je kyselé pivo, mně výdech kuřáka. Hezká žena s cigaretou u mě ztrácí trochu atraktivitu. Horší je ale žvýkající dáma. Zase budu trousit a tím vzpomínám na výborně píšící blogerku a už i spisovatelku Markétu Schneiderovou. Markéta trousí své knihy u toho ale také kouří...;-DR^

0 0
možnosti
Foto

Přestávám s tím dvakrát do měsíce, marně. Obyčejně na žádost mého muže zase začnu. Jsem prý nesnesitelná a mé "absťáky" ohrožují rodinný klid:-). Děti (40+) nekouří, asi jsem jim byla dost odstaršujícím příkladem. Aspoň nějaké plus.;-D Děkuji za zastavení.

0 0
možnosti
Foto

I77v59o 28C45i79l18i56c88h

30. 11. 2014 8:14

Moc hezké a ze života R^;-D

0 0
možnosti
Foto

Samec je nepochopitelný tvor...:-)

1 0
možnosti
MS

Běžte už s těmi samci někam ... :-/

0 0
možnosti
AJŘ

Uff.. Jednu chvíli jsem se lekla, že jsem Váš chlap. Ale jak jsem četla dál....skoro jako u nás;-D. Ještě se musím pochlubit, že mám také bezva chlapa. Na čtyřicáté výročí NEZAPOMĚL a přinesl mi diamant...... Né nějaký obyčejný do prstenu, ale pěkný, průmyslový, na řezání nějakých želez. Nosím ho v kabelce jako talisman;-D.

4 0
možnosti
Foto

Anežko, opět jste nezklamala;-DR^

1 0
možnosti
Foto

S těmi změnami...je to přeci odjakživa jinak, ne?:)

Muž si bere ženu a pevně doufá, že se žena nezmění, ale ona se změní - žena si bere muže a pevně doufá, že si ho změní, ale muž...se nezmění ;)

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za pohled z druhé strany. To jsem ovšem měla vědět když mě lovil (tvrdí sice, že byl uloven, ale to vylučuji). ;-D

1 0
možnosti
Foto

Bělo, super čtení...máš to doma dobrý, neboj!R^;-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, to mám. Nebije mě, tak co si stěžuji, že jo;-D. Díky Jitko.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1720x
Nejsem poeta, jen pozorovatel života. Proto mám ráda fejetony. Občas píši i povídky, ty si ovšem vymýšlím. Mám ráda humor, jsme tu chvíli a mrtví budeme dlouho. Nejsem si jistá, že ho umím, ale moc se snažím vidět jej za vším.