Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J31a82n 29R93á72ž

10. 5. 2014 11:06

Prý je u nás propracovaný systém "betonové" lobby. Kdepak! Nejpropracovanějším systémem je internacionální zdravotnická lobby.  Lékaři využívají k nátlaku přirozený strach občanů z nemocí a pharmaceutická, to už ani lobby není, to je mafie, proti které je Cosa Nostra spolek Sypte ptáčkům. Ti nepotřebují žádný nátlak, žádné vyhrožování, ti si prostě každého koupí. To o čem snil Kmotr Corleone, nevraždit malé podržtašky, dle kupovat si politiky a celé vlády, se v globalizovaném světě podařilo pharmaceutickým firmám.

0 0
možnosti

Máte naprostou pravdu. Je to hrůza.

0 0
možnosti

R^ karma A poslal jste tento článek na MZ? Nebo alespoň do "názory MF Dnes?

2 0
možnosti

Na ministerstvo pošlu rozbor jako občan a budu chtít vysvětlení.

2 0
možnosti

Při tom by stačilo změnit princip financování zdravotnictví z veřejného na soukromé. Pak by bylo úplně jedno, jestli pojišťovny zachytí nové trendy nebo ne. Pojišťovny by se mohly věnovat tomu, na co jsou odborníci, neboli pojišťovnictví a financím a lékařské problémy by mohly nechat na starost lékařům a jejich pacientům :-)

0 0
možnosti

Pane Procházko a jak byste si to představoval? Co takhle dlouhodobě nemocní,nemoci onkologické,nemoci vrozené,úrazy atd.? Snad se Vám něco podobného vyhne a celé vaší rodině.

0 0
možnosti

Pane Dvořáku, Váš článek se mi líbí, až na předposlední odstavec, amalgamová plomba není nezdravá a pacientovi nemůžete nabídnout nic levnějšího, neboť mu ji hradí zdravotní pojišťovna

0 0
možnosti

Platí ji zatím, ale asi dlouho to nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........