Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Obecné povídání, spíše pesimistické, ale dnes je největší životní úroveň v historii, nejvíce svobody i bezpečnosti. Jen to Vaše milované Rusko zbrojí jako divé, vyhrožuje a snaží se obnovit své impérium, jehož jsme byli součástí. Zatím ho zastavila Ukrajina, ale i u nás má svou pátou kolonu. Mimochodem, nechcete si zkusit žít v Rusku nebo Číně? Já bych dal přednost Západu...

1 0
možnosti
BD

Milý pane Procházko.

Jste ve svých úvahách absolutně mimo. Vy si myslíte,že současná " západní" politika má nějaký smysl ve vztahu k celosvětové spolupráci ? Já si myslím,že ztrácíme čas a Čína se nám směje. USA se moc smát nemohou,mají moc svých starostí.Nyní v USA nastane neoreaganovská politika oslabování dolaru,aby se podpořil vývoz nadbytečné produkce. Tio bude poslední hřebíček do rakve kapitalismu minulého století.A to je správný vývoj.

Ukrajina určitě nazastavila Rusko. Ukrajina je jen ve sféře vlivu Ruska a není to samostný stát. Jen okupace ze strany USA se nezdařila. A jenom Rusko jim může pomoci.

Určitě bych nechtěl žít na "západě". Mám své osobní zkušenosti.Je mi 72 let a tak měnit své bydliště nehodlám. Dokáži si představit život například na Sri-Lance.V Rusové říkají - Jen historie ukáže - kde je pravda.

0 1
možnosti
KK

Vaše úvahy jsou stejně naivní, jako Marxovi úvahy o úžasné beztřídní společnosti. ;-)

1 0
možnosti
BD

Vážená Kamilo Kalenská

Marxovy úvahy nikdy nikdo nevyvrátil. Ani to není možné. Jen Vám chybí vzdělání v této oblasti. Zkuste si něco z úvah Marxe prostudovat. A uvědomte si,ze které doby ty úvahy pocházejí.Časem se možná probudíte do současné reality.

0 0
možnosti
Foto

To je zase kázání o morálce (teda samozřejmě té východní). A nějaký námět na řešení? Nebo se spíše cítíte vyvoleným moudrým a ostatní na Vás nemají?

6 1
možnosti
BD

Řešení se již nyní projevuje ve všem. Vy to nevidíte ? I politika Donalda Trumpa je součást pokusu o řešení.

0 0
možnosti
MG

Já teda aby chcípla sousedovi koza nechci, tak mluvte za sebe, a pokud to chcete vy, tak se styďte.

4 1
možnosti
Foto

Vy musíte trpět komplexem méněcennosti, byl jste za komunistů důležitý, možná úspěšný, dosáhnul jste určitého postavení a dnes jste nikdo, jenom zatrpklý človíček nadávající na všechno kolem vás vzpomínající na staré zlaté časy- podle vás.RvRvRv

5 1
možnosti
BD

Je zajímavé,jaké máte úvahy. Já byl za komunistů poslední nádeník.A můj táta také,protože bojoval na "západě". Tak mi věřte,že jsem žádné zlaté časy neznal. Ale znal jsem hlad i bídu v padesátých letech.

0 0
možnosti
Foto

Já si spíš myslím, že problém, který pak ústí do toho co píšete je právě myšlení, které jste předvedl v tomto blogu. Pořád příšete "My" my jsme rozvrátili Libii atd. atd. Je třeba pochopit, že žádné "My" co se týče států neexistuje, stejně jako neexistuje kolektivní vina. My jsme jen donuceni platit, aby ti co tomu vládnou mohli dělat to co popisujete.

1 1
možnosti
BD

Naše společnost v Česku je nyní zařazena v bloku,který souhlasil s bambardováním Srbska, Libye, Sysrie a dalších států. Já si dovoluji napsat,že to je velká chyba,která nás stojí velmi mnoho v průběhu současného vývoje.

0 0
možnosti

Lidí je moc a bude jich ještě víc. A tu oázu zla v Africe vyrobil islám.

0 1
možnosti
BD

Nevíte o Islámu vůbec nic. Ale jste v tom nevzdělanám davu podobných myslitelů.V

0 1
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 876x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........